Nu är det dags att ta fram sminkborttagningen, slå på prison break och sova. Men först måste jag ta bort nagellacket och måla om.
Picture
Måste försöka ta mig upp på egen hand imorgonbitti... Mamma börjar senare så måste åka buss :( 
Picture
 
Godmorgon? Råkades somna efter middagen (makaronipudding - GOTT), och har sovit till nu, strax före 20.00. Känner mig lite hungrig så ska nog ta och göra mig nå mat snart. 

Imorgon blir det ännu en dag på staben. Vet inte riktigt vad vi ska göra men tror vi ska ställa i ordning inför filminspelningsdagarna nästa vecka. Sen efter skolan blir det mest troligt en sväng på gymmet med Linnea.

PS. Var på en extra matte lektion med TE1:orna idag, för att jag ska få lite bättre hjälp och försöka hinna ikapp deras tempo. Det var bra att jag gick dit, nu känns det som att jag kommer kunna göra nationella nån gång den här veckan. Kanske går på en lektion imorgon också om jag har tid över på staben. 

Fick den nyare boken också
Picture
Picture
 
Detta har vi gjort på media idag:
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
En liten ljussättningsövning i studion. För att lära oss hur vi ska ställa in blixtarna osv. Ingen var beredd på att vi skulle ta porträttfoton idag, så som vanligt på staben kom alla väldigt ofixade. Jag själv hade inte ens borstat genom mitt hår.. Därför tog vi på oss lite roliga kläder och försökte få roliga bilder istället för fina porträttfoton ;) Därför vi ser ut som vi gör ;)
Picture
 
Denna gång BLOOD DIAMOND. Även den en bra film. Har sett den förr men kommer inte ihåg så mycket.. :)
Picture
Bild: Google
Picture
 
Picture
Vi vill ha sommar..
Picture

Film

30/1/2011

0 Comments

 
Har just sett I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR. Den var riktigt bra. Rekommenderar er som inte sett den att bänka er framför tv:n och se den. 
Picture
Bild: Google
Picture
 
Picture






Blir alltid att bara sitta hemma och slöa på söndagar. Har suttit och redigerat bilder i princip hela dagen. Snart blir det väl att slå på någon film och dö i soffan framför tv:n med en påse cheezballz och en cola. 

Egentligen förstår jag inte varför jag inte tar tillfället i akt och städar rummet, syr, gör läxor osv. osv. när jag ändå inte har någonting annat för mig. Jag är dålig på att ta vara på tiden. Jag är helt enkelt för slö för det.




Har föresten hittat mig en ny hobby, att byta profilbild på facebook. Skämt åsido. Men jag blir typ less efter bara några dagar, så då byter jag, men inget fel i det, eller? :D

Picture
 
Här kommer några av dagens alla bilder. 
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
Tack för alla fina kommentarer! Det uppskattas verkligen, kommentera mer, det är bara roligt att få kommentarer! Men en grej, skriv gärna vem ni är, iaf förnamn eller någonting annat än "..." är ni snäll :)
Picture
Picture
Picture
 
Älskar dessa söndagar... Fast nä. Finns ingenting att göra. Hade varit kul att fara ut med skotern ett gäng och grilla eller någonting i det fina vädret, men bra då att det finns någon täckning. Har inte gått att varken skicka sms eller ringa sedan igår. Vilket var väldigt roligt när man skulle försöka ta sig hem igår... Jätte kul. Idag också, känner mig helt invalid när det inte går att få tag på någon... Vågar inte ens fara och köra skoter ifall det händer något och så går det inte att ringa. Har iaf varit på en liten promenad med mamma och Ottilia och fotat lite. Försöker lära mig att fota helt manuellt och få det bra. Det finns ju hur många olika inställningar som helst man kan välja mellan.
Picture