Brrr....vad kallt det har varit idag. På skolan har vi fått vara ute och plåta en bandymatch, såklart utan förvarning så nästan ingen var klädd till detta, jag hade bara jeans.. :( Nåja, vi var inte ute så extremt länge så det gick väl bra. Oroar mig dock hur jag ska överleva Jokkmokk på fredag om jag knappt klarar av kylan i Kalix.. 
Vi slutade elva, eller jag slutade halv elva så jag skulle hinna med kvartielvabussen hem. ;) Har ätit, sett DH och sovit en aning sen jag kom hem. Nu är jag vaken och har just klickat hem en liten beställning från kicks med shampoo, balsam osv. Alldeles strax är det middag i huset och efter det måste jag snabb-plugga-in "landsvägskörning och vänstersväng på landsväg" så jag är lite påläst innan jag ska med mamma och öva inför morgondagens lektion. 
 
I'm in loooove.... Denhär vll jag ha! Synd bara att den inte finns i strl.. :(
 
Igår efter skolan gick jag och fick mig en välbehövlig och otroligt skön hot stone massage. Har varit så otroligt spänd i nacke, axlar, skulderblad och rygg och har varit lite lur på att det kan ha med min huvudvärk att göra. Och började denna dag med världens huvudvärk (tror att det beror på massagen, att det blir så när spänningarna släpper), somnade om ett tag för att få den att försvinna, men icket sa nicke. Åkte i alla fall upp till Kalix (till Jimmy) med mamma så jag skulle kunna fara på skolan ifall det blev bättre, och det gjorde de, så hann ha lite historia, ha körlektion och bild innan jag åkte hem igen. 
Bild: google
Det känns mycket bra efter dagens körlektion. Det gick bra att köra och han tyckte att jag har blivit jätte duktig på att köra. Nu känns körkortet äntligen lite närmare! :D
 
Provade att göra ett test alldeles nyss, och jag fick 60 av 70, alltså godkänt! :D (detta var dock ett test med framförallt trafikregler, alltså inte ett sluttest, men ändå;))
Det börjar bra! Hoppas körningen också börjar ta sig och att teorin fortsätter på samma väg. 
 
En av dessa små gosaker kommer att flytta hem till oss. Det kommer vara en liten gosse som mest troligt är röd (ser beige ut på bilden). 

Frågan är bara...

Bild: mgamma.se

Vad ska han heta?!

 
Blir nästan bara längre och längre mellanrum mellan mina uppdateringar.. Jag har sagt det förr och kan inte säga något annat än att jag verkligen ska försöka bli bättre på den fronten. Tänkte i alla fall ge er en liten överblick om vad jag gör nuförtiden.
  • Jag har börjat på trafikskola och har haft min tredje lektion idag. Det har väl gått sisådär hittills, gick lite bättre idag men vi får väl se. Jag har en hel del att träna på kan jag i alla fall säga. 
  • Vi har fått ett samtal av en hunduppfödare att vår nya lilla familjemedlem har fötts i fredagsnatt. 
  • Jag har haft ett föredrag i historia om vikingatiden idag som gick bra. 
  • Jag har kommit igång med matten igen och ska börja räkna allt hemma istället och bara få genomgångar på skolan en gång i veckan så jag slipper onödigt väntande på skolan. 
  • Jag har fått distanstestskoder idag till körkortet som jag ska ha och träna teori med. 
  • Igår var det prick en månad tills jag fyller 18. Nu har jag mycket att göra för att hinna leva upp till min 18års dag och allt som kommer med den. 
 
Första skoldagen år 2012 var fort överstökad. En och en halv timme med en pensel i handen och sen en timmes historia med en massa prat om allt möjligt annat. Sov litegrann efter skolan (efter jag tryckt i mig lite kinamat) eftersom jag inte sov en blund natten innan. Blir nog samma visa inatt så tar fram körkortsboken och läser lite eftersom jag har slutat kunna sova på nätterna. Måste ju börja plugga lite nu till körkortet för har fått alla tider för körlektioner samt teori och uppkörning och första körlektionen är om mindre än en vecka.. :)) nervös*
 
Ottilia ♥
1999.03.27 - 2012.01.07
Älskade lilla vovve. Jag saknar dig.. :'-( 
 
Äntligen har man orkat sig upp efter gårdagens uppsittning till efter fem på morgonen. Såg först Luleå besegra SAIK och några timmar senare såg jag hur Sverige tog emot VM guldet. En bra hockeykväll må' ja' säga. 
 
Hittade en några år gammal bild på mig. Då hade jag minsann kort blond page. Lite skillnad från hur jag har nu :)