Följ mig på twitter: HildaBergdahl
 
Ett zumbapass och en engelskalektion har skoldagen endast bestått av. Slutade just efter 11, då for jag ner på stan med Sanna Ö, Sanna A, Linnea och Tesso (efter att ha skjutsat hem Elin). Vi tog oss en 28minutare i solariumet innan vi mättade magarna på kina. Blev biff med bambuskott (som oftast) för mig. Sen gick vi på lite affärer och slutade med att jag inhandlade mig en ny Thomas Sabo berlock för tro, hopp och kärlek. Använde presentkortet jag fått i present, men var ändå tvungen att lägga till närmare 400;-, men det var det värt. :)
 
Detta fina hjärta fick jag av mig älskling i efterskottspresent igår :-*
 
Det här är fan hemskt. Ni måste se!
 
Gjorde premiär på hotellet i lördags. Var inte så roligt så jag vill ut igen nästa helg. Men funkar väl i nödfall ;)
 
Mitt och Linneas födelsedagsfirande i fredags slutade väldigt bra. Tror många håller med mig om att det blev en bra kväll. Många fina vänner kom, maten fick bra betyg, många dansade och hade riktigt roligt och jag och Linnea fick många fina presenter. :)
Var dock inte lika roligt att städa dagen efter ;-)
 
Idag har jag äntligen fyllt 18år. Nu får jag göra en massa saker jag inte har fått göra tidigare. Som t.ex. köpa trisslotter....igen.. ;) Har varit en fullspäckad men ändå en toppendag. Har hunnit med mycket men ändå alltför lite..


Idag har jag:
  • tagit körkort!! :D
  • haft historielektion
  • varit med bilen på besiktning
  • varit till Finland
  • handlat på Alko för första gången ;)
  • shoppat lite smått
  • kört lite bil
  •  ätit tårta
  • öppnat lite presenter
  • hämtat ut ett paket 
  • lagat mat inför imorgon (mitt och Linneas födelsedagsfirande)
  • svarat "Tack! :)" åt en jäkla massa "Grattis! :)" på facebook 

Som sagt: en bra födelsedag. Men det jag saknade var mormor, morfar och farmor runt köksbordet när vi åt tårta. Hade velat hinna med och hälsa på dem idag men gick tyvärr inte, så ska försöka hinna till dem imorgon en sväng med en bit tårta :)
 
Endast en ynka dag kvar tills jag fyller 18!! :D Förhoppningsvis inte så länge tills jag har ett körkort också! Teorin börjar sitta nu, har haft 69/70 på väldigt många nu här på sistone och mitt mål var att få 70/70 innan jag ska göra det på riktigt. OCH JAG LYCKADES :-D Så nu börjar jag känna mig redo, för teorin iaf, körningen är väl lite osäkrare.. Men men, vi får väl se hur det går, när nu dagen kommer ;-) 
 
REDAN SÖNDAG?! Var tar tiden vägen egentligen.. Nu är det bara tre dagar kvar tills jag fyller 18 och alltså inte alls länge kvar tills körkortet står på spel. Känns inte alls som det. 
Helgen har bara bestått av bil i princip. Nu är peggan svart och det blev väl som det blev, man kan ju inte förvänta sig alltför mycket av en roller och en burk färg. Snyggare än när jag började iaf ;-) Dessutom är ett paket med stereogrejer påväg hem till mig och imorgon ska pappa fixa nå billiga navkapslar åt mig på biltema så vi får väl se hur det slutar ;-))) 
 
God morgon! Vaknade av att alarmet ringde klockan 09.00, några minuter senare tassade Jimmy in i rummet efter att ha jobbat hela natten. Han ska gå och sova och jag ska kliva upp. När jag gick ner i köket hade mamma och pappa gjort en finfrukost med ägg, bacon, fil, flingor, gurka, tomat, skinka, hamburgekött, kaffe, te och juice. Bra start på dagen. Nu ska jag gå och byta om från min onepice till nå skrotigare kläder och sen ut i garaget igen för att börja måla.