Ännu en ny vecka.. Men man får se det positivt och tänka på att det endast är 38 dagar kvar tills jag sticker till Thailand!!

Nu ska jag bara vänta på att maten blir klar så jag får fara på spinning och kanske även torso efteråt.
 
Här är några bilder från i helgen då jag och Jimmy tog oss en liten promenad på isen med lilla Göte.
 
Älskar att träna i nya träningskläder!!
 
Köpte Isabella Löwengrips andra bok igår och började läsa lite.
När man väl börjat går det inte att sluta..
 
Hela anledningen till att jag ens kom att tänka på bloggen igen var p.g.a. en föreläsning. Idag har vi haft en s.k. "Växa-i-Kalix" mässa på skolan, där bl.a. många olika företag samt elevers UF-företag har haft varsin monter där de kunnat marknadsföra sig själva. På denna mässa har det även funnits endel föreläsare, bl.a. Dogge Doggelito och Isabella Löwengrip även känd som "blondinbella". Dogges föreläsning var väldigt rolig, men en föreläsning som Blondinbellas får det bara att klia i fingrarna på mig. Jag vill också starta ett klädmärke! Jag vill också starta en egen tidning! Jag hade inte så stora förhoppningar på föreläsningen från början men det är förvånansvärt hur en liten föreläsning kan motivera mig så fruktansvärt mycket till att göra något med livet, till att plugga vidare och till att bli något!
 
Jajjemen, det funkar! Hade däremot svårigheter att få bilderna som jag vill, i rätt storlek och på rätt plats osv. Men ni får leva med att det kan se lite konstigt ut ibland!
 
Nu är det länge sen sist. Trodde faktiskt inte att jag skulle blogga någonsin mer, men nu har jag lyckats ladda hem en app så jag kan blogga från mobilen, är ju tvungen att testa iaf! Sen får vi väl se om det ens blir ett enda till inlägg.. ;)