att jag får mina ringar imorgon :D
Picture
 
Picture
Picture
Picture
 
Picture
Luleå loosa, detvardet.. Nu får man tagga kinamat och skotercross imorgon istället för att komma på bättre humör :)
Picture
 
Migrän hela dagen, varje dag.. Ungefär. 

Lite info om veckan:
Orkar inte tänka efter när jag gjorde vad osv så skriver ihop allt i en ända gröt ;)
Jag har iaf sökt jobb, beställt ringar, sett BB och hockey, varit en hel del med min pojkvän, käkat räkmacka på Lyktan med Sara och Julia, grillat i Stråkka med Jimmy, Sandra, Jonne, Sara, Daniel, Julia, Linus, och Thess.
Idag har jag haft migrän hela dagen men har ändå lyckats simma 20 längder rygg och ha samhälls, sen for jag hem och sov i några timmar men det gick ändå inte över. Käkade palt, var en sväng till Kalix och tillbaka och nu ligger jag här i sängen med datorn på magen och har på hockey i bakgrunden :)
Picture
Picture
Picture
 
Varför har två likadana burkar olika öppningar???
Picture
Picture
 
Om man skulle ta och slänga iväg en beställning imorgon.. Eller vad tycker ni? Jag kan inte bestämma mig vilka jag vill ha, så stor risk att det blir allihopa..
Picture
 
I know how it feels, trust me. Been there done that. Men jag hade en anledning plus att jag var ung och dum. Men är det inte lite väl att inte ens hälsa? jag menar, vad har jag gjort dig? :/ 

Time to grow up little girl :)
Picture
 
Jamendå. Nu är helgen över, igen. Måndagen har t.o.m.passerat. Vad har hänt då? Jo, i fredags var det fredagsmys för hela slanten, vilket kändes som att de behövdes. 
Lördagen då. Inte lika lugn kan är väl ett bra sätt att beskriva den på. Men dock väldigt rolig. Även fast man var långt ute i boschen(?) så träffade jag många roliga människor. En helg att minnas kanske? :) För mig iaf, andra kanske hellre glömmer den? ;)
Picture
Röda-ögon hör till!
Picture
 
Lite skillnad jämfört med min gamla kanske ;) Ni ser vilken som är vilken hoppas jag..? 
Picture
Picture
Det bästa:
Picture
Lyckades även få 2k rabatt, inte illa!! Jag är väldigt väldigt nöjd. Har även fixat spotify premium, det var hur simpelt som helst :)
Picture
 
Dessa sötingar skulle jag vilja ha..
Picture
Picture