Torsdag idag. Oj vad veckorna går fort. Märkte det särskilt igår när jag äntligen tog mig tid att skriva CV och personliga brev, det är ju snart försent att söka sommarjobb på många ställen. Ska gå imorgon och söka, har nog skrivit tio olika personliga brev till olika ställen. Hurtigt. Något annat hurtigt jag gjorde igår: jag var på bodypump/spinning med Sanna. Innan trodde jag att jag skulle dö, och jag ska inte ljuga för jobbigt var det, men det var faktiskt inte liiiiika jobbigt som jag trodde det skulle vara. Spinningen brukar ta död på mig eftersom jag har så kass kondition, men det var faktiskt inte konditionen som fick jobba så mycket igår utan mest benen. Tur var ju det. Jag hatar kondition. 

Idag har jag endast haft en lektion, engelska mellan 08.00 och 09.30. Hade räknat med att jag skulle behöva upp till Kalix igen till 14.00 men vi hade tydligen ingen IV idag så jag slapp. Lade mig på soffan istället och sov till efter två och sedan dess har jag mest suttit vid datorn och skrivit lite svenska. Var dock tvungen att sluta för behövde en bok som jag inte har just här och min lilla Göte låg och sov så sött i min famn så ville inte väcka honom så jag skulle kunna hämta den ;-)
 
Min lediga dag börjar lida mot sitt slut. Är inte hundvakt längre eftersom mamma och pappa kommit hem. Snart kommer även Jimmy och Olle, vilket betyder middag och idag blir det parisare med pommes. Efter middagen sticker jag och hämtar upp Sanna och far på bodypump. Tror det blir att införskaffa sig ett kort där snart! 
 
Efter en helvecka på folkhögs har vi nu haft lång helg. Ledig i fredags samt ledig idag. Så jag har tagit på mig jobbet som barnvakt åt lille Göte. Och jag klagar inte, trots att han kan vara väääääldigt jobbig. Har bl.a. fått stiga upp två gånger tidigt i morse för att han skulle kissa, första gången var klockan 04.00... 
 
Förlåt för avbrottet. Men de senaste dagarna har jag en ursäkt för att jag inte bloggat. Vi har nämligen kört 106 mil söderut för att hämta en liten söt Lakeland terrier valp vid namn Göte. Och sen vi kommit hem har vi inte gjort mycket annat än att gossats med honom.
(Ni kommer nog få se mycket av Göte framöver, så ni vet)
 
Tröja - Carlings 
Blus - Vila
Tröja - Vila 
Skor - Scorett 
Jeans - MQ
Köksprylar - Lagerhaus
+ lite annat smått och gott.
 
Blus - Esprit 
Blus - Vero Moda 
Byxor - Vero Moda 
Köpte även lite sängkläder, hyllor och lite sånt. 
 
Idag har jag varit med mamma till Finland och Haparanda en sväng. Fick med mig lite fina saker som jag kan visa er sen. Imorgon testar vi på Luleås shopping. 
 
Wiiiho! Hämtade ut mitt körkort idag. Vart väl sisädär nöjd. Men nu har jag det iaf! :D Nu kan jag köra till Finland om jag vill imorgon (eftersom man inte får köra utomlands med pappret) ;)
 
Ligger i sängen och hör hockeyskrik från tv:n i bakgrunden. Väntar på att BB ska börja. Jag testade mitt nya Depend lack som jag fick i present tidigare, kände mig så blek i färgen så var tvungen att åka upp till Kalix och lägga sig en 28minutare i solariet... 
 
Suttit och pysslat lite i photoshop.