Nu har telefonen kommit tillbaka från lagningen. Skönt att slippa min gamla asmobil. Och skönt att ha SPOTIFY på mobilen igen!! :) 

Nu har jag även beställt ett silikonfodral och ett skyddsplast till displayen så den förhoppningsvis ska hålla lite längre.
Picture
Picture
 
Usch, fy och blää.. Jag hatar prov, jag hatar att plugga! Är inge bra på sånt.. Fastnar bara med något annat istället. Men måste man så måste man. Nu ska jag återgå till böckerna ett lite tag till innan jag lägger ner skiten. :P
Picture
Picture
 
Picture
Picture
Picture
Pappa råkade ha lite otur under påsk och hamnade lite snett i klyven...
Picture
 
Picture
Picture
Picture
Första dagen har gått hyfsat bra. Fort om inte annat. Har gjort matteprov, och tror aldrig det har känns som att det har gått sämre på ett matteprov förr än vad det gjorde nu. Ojojoj.. fattade ingenting, har  ju hunnit glömma bort allting nu under lovet.. 

Fick mig även en liten prommis idag efter skolan i det fina vädret :D
Picture
 
Måndag igår, röd dag = ledighet. Vi (jag, Jimmy och Linus) bestämde oss för att ta vara på den sista lovdagen så tog en spontantripp till Luleå för att först äta och sen se film. 

Vi åt på Exotic, vilket är en av mina "favvo-restauranger" i Luleå. Blev en "Stekta nudlar med biff" för mig, otroligt gott. Ångrar nästan att jag inte köpte en rätt och tog hem ;)
Picture
Sen var det bio. Vi såg "I Am Number Four". Den var riktigt bra faktiskt. Blev lite varma chips till det ;)
Picture
Kan ju säga att det var mycket bättre slut på lovet än jag hade kunnat hoppas på. Brukar väl i vanliga fall (säkert som de flesta andra) sitta hemma och gruva mig för att komma tillbaka till skolan efter ett lov såhär dagen innan. 
Picture
 
Picture
Löjrommen!! 
Fick ta med mig en liten burk hem sen också ;) tog inte länge så var den slut..
Picture
 
Påskafton idag. Det ska firas med god mat och solsken i stugan med familjen. Längtar efter den där löjrommen och sillen... Men verkar som att jag får vänta ett tag för ser ut som att alla sover här i huset än så länge. 

Picture
Bild: google
Glad påsk på er alla!
Picture
 
Såg "The next three days" igår, tycker den var svin bra, så se den! :)
Picture
Picture
 
Klockan är 13.30 och jag har fortfarande inte klivit upp ur sängen,vaknade för ca 20min sen. Hade verkligen inte tänkt sova såhär länge eftersom det känns som att man sover bort hela lovet. Men när jag vaknade kring 9.30 i morse så var det så grått och mulet ute och jag tänkte att jag har ändå ingenting att göra ännu. Plus att jag drömde sjukt intressanta drömmar som jag ville veta fortsättningen på ;)
Men nu är jag iaf vaken, ska inte sova mer idag. Tänkte blogga lite sen hoppa in i duschen, fixa mig lite, käka nå frukost/lunch/middag, sen blir det nog att fara till Kalix och se vad som händer där. :)
Picture
 
Efter sisådär två veckor efter att jag inhandlat mig en ny telefon (efter att ha haft min gamla i drygt 2,5 år) så råkades den ramla ur fickan, 30cm ner i golvet, landade helt fel och skärmen sa *klirr*...
Picture
Har man tur så har man... Har iaf lämnat in den på lagning så får väl förhoppningsvis tillbaka den om några veckor, hel, men ca1500;- fattigare... jeeey. 
Picture