Ojojoj... rester i mängder. Men har lyckats få gjort bort en massa redan, men fortfarande mycket kvar, har heller inte så mycket tid på mig eftersom det senast ska vara inlämnat nästa vecka. Fick iaf veta vad jag fick på det senaste matte provet (som jag knappt trodde jag skulle få g på för kändes som att det gick käpprätt åt h-vete), vart ett VG+/MVG- (33p av 39p). Känner mig riktigt nöjd med tanke på hur det kändes som att det skulle gå.

Sen har jag varit in på rexnet och kikat lite hur mina betyg ser ut hittills det som är satt. Än så länge bara MVGn.

Matte A - MVG
Datakunskap - MVG
Esv - MVG
Foto A - MVG

Väldigt nöjd och glad! Men tror inte detta mönster kommer hålla i sig så länge till, tyvärr.. Inte när resten av betygen kommer in.
Picture
 
Sitter uppe på staben och väntar på att klockan ska bli 10.10 så jag kan gå och ha lite matte. Har ingenting alls att göra här just nu.. Hoppas vi får sluta efter lunch! :)
Picture
Har gjort klart en ESV uppgift. Man skulle ta ett ordspråk och göra det till en bild. Jag valde ordspråket "En dålig arbetare skyller på sina verktyg". Vi skulle dessutom göra det utifrån en bild på oss själva. 

Bilden jag utgått ifrån är denna:
Picture
Picture
 
Jag kan inte sova!!! Har just sett färdigt Free Willy 3. Såg ettan och tvåan tidigare i helgen. Nu ser jag lite små snuttar från BB reprisen som är på i bakgrunden. Måste försöka sova snart, klockan börjar bli mycket och jag måste orka upp imorgon. Men det är näst intill omöjligt att lyckas somna för mig nu. Wish me luck!
Picture
 
Yes! Äntligen har jag fått gjort bort fotouppgiften om ett omvänt yrke. Bilderna blev kanon och det var roligt att göra dem. Har även gjort bort tre stycken svenska restuppgifter idag, känns skönt. Dock har jag femtioelva till i andra ämnen..
Se mer klicka HÄR!
Picture
 
Idag har vi fått se snuttar från "De sjunde inseglet" och "Sommaren med Monica" och sen fick vi se "Fanny och Alexander", av Ingmar Bergman, som vi sedan ska skriva en filmanalys på.
-Jag är döden.
Picture
 
Har tydligen hur mycket som helst att göra innan sommarlovet, jag som trodde att det bara var engelskauppsatsen jag behövde lämna in. Men icket.  Detta har jag kvar:
  • Engelska uppsats "The great debater" - inlämnad senat fredag 27/5
  • Matte + gamla nationella - nationella matte B onsdag 1/6
  • Filmanalys "Fanny & Alexander - inlämnad senast onsdag 7/6
  • Fotouppgift "yrke" - inlämnad senast fredag 27/5
  • Filmanalys "Harry Potter" - inlämnad så fort som möjligt
  • Svenska filmanalys "Titanic" - inlämnad så fort som möjligt
  • Samhällsuppgift "plånkan" - inlämnad så fort som möjligt
  • Samhällsuppgift " Utopia" - inlämnad så fort som möjligt

Plus säkert en massa annat också som jag bara inte kommer på.
Picture
 
Måste bara lägga upp denna video. Så jäkla ful låt alltså.. Men den är faktiskt ganska bra ändå ;) Har tänkte lägga upp den för ett tag sen men har glömt bort det, nu såg jag att min bror lagt upp den på fejjan och någon hade länkat till en video, då blev den genast mycket bättre ;)
Picture
 
Det här med att köra bil, varför måste det vara så krångligt? Kan man inte bara göra en bil på samma sätt som en skoter, där man bara behöver gasa, bromsa och svänga i princip. Onödigt att hålla på att göra det krångligare än vad det egentligen behöver vara... 

Nå iallafall så var det inte de jag ville komma till, utan att jag nyss kommit hem från att ha varit och kört. Har kört till Påläng, Innanbäcken och sen hem. Och jag måste ju säga att det tar sig. Jag är långt ifrån bra men nu är jag inte sämst iaf. Hoppar inte längre när jag ska iväg och har inte fått kärringstop någonting de senaste gångerna. Så, vi får väl se om jag ska lyckas bli bra någon gång. Egentligen kanske man inte kan förvänta sig så mycket av någon som bara kört ca åtta gånger, kanske inte ens det..
Picture
Picture
 
Jag har glömt att visa er en sak. En väldigt, väldigt söt sak vill jag lova.
Picture
Detta är Jimmys pappas nya lilla vovve, Zigne, som är en Affenpinscher.
Picture
 
Har suttit och fixat och trixat med min medieblogg nu i ett par timmar så nu är den inte alls sig lik. Men mycket, mycket snyggare än tidigare. 

Jag tycker att ni ska ta er tid och kika in en liten sväng. Bl.a. dvd-omslag, projektarbete, film och blogg är jag mest nöjd över. De övriga måste jag försöka hitta lite bättre bilder till.

Klicka bara på bilden så kommer ni dit.
Picture
Picture