Sjuuuuuukt trött är jag. Har sovit en liten stund för ett tag sen. Hade egentligen inte tänkt sova men det började svida enormt mycket i ögonen (tror jag har fått nå jäkla pollen allergi..) så var tvungen att ligga och blunda ett tag. Jag bara ...rååååkades... somna alltså.. ;) 

Onsdag idag och jag har hunnit jobba tre dagar på Kalix vaktmästeri hittills. Inte alls lika jobbigt som jag tänkt mig. Har dock slutat tidigare varje dag än så länge, men det kommer väl.. Jag tycker iaf att det går bra! Har mest fått putsa fönster men även lite städning. Believe it or not, men putsa fönster är faktiskt ganska kul :D

En annan ny vana jag har börjat med är att gå en promenad runt byn varje dag, tar ca 35-40min. Har även gjort det i tre dagar nu och kommer försöka fortsätta varje dag hela sommaren, men undantag för helgerna ;) Senare är det tänkt att jag ska kunna orka springa en liten bit av vägen, och sen lite till och lite till.. Men det får vi se. Vi börjar med att gå nu ett tag!

Måste bara tillägga att jag är grymt glad just nu! Var in och skulle kolla om någon möjligtvis hade hunnit sätta något betyg ännu och såg att jag hade fått MVG i skapande verksamhet (bild)!!! Wiiihooooo!! Det trodde ajg faktiskt aldrig, trodde på typ ett godkänt.. 
 
Jahapp då var det söndag..igen.. Fredag den tjugofemte maj fyllde min söta pojkvän år, så vi åkte ut till stugan när han slutat jobbet och firade honom där med många fina vänner. Åkte hem på lördag förmiddag och njöt av solen, äntligen har sommaren kommit. Lördagskvällen blev ännu ett födelsedagsfirande för honom, fast denna gång hemma hos honom. Vi spelade bl.a. kubb, ölspel, skrattade, drack, grillade lite allt möjligt gott och badade bastu fyra på morgonen. En riktigt rolig kväll. Och idag är det morsdag. Har bl.a. varit en sväng till farmor och hälsat på. 

Nu ligger jag hemma i sängen och väntar på att Jimmy ska komma. Sen ska vi mysa ner oss i sängen och äta chips och dipp till bb-live. 

PS: Imorgon börjar jag JOBBA!! Wihoo! känns både jobbigt och lite nervöst, men jag tänker positivt och är väldigt taggad! Detta kommer bli bra!
 
Grattis tjugoårsdagen Jimmy!
Jag älskar dig! 
 
Har hört lite mer om jobbet idag. Får en anställning tillsvidare för att se hur det går, och går det bra så får jag nog stanna i sommar. Har även ordnat lite med våra lektioner på skolan, så nu har jag inge skola på måndag, tisdag eller torsdag, vilket betyder att jag börjar jobba på måndag och jobbar de dagar jag är ledig från skolan. Onsdagar har jag fortfarande idrott och svenska så passar på att boka in matte nationella på onsdagens hål, och på fredagar så har vi skola till elva så får se om det blir att jobba efter man har slutat. 
Ett minus är att det blir mycket mer att göra hemma...
 
Det är endast tre ynka veckor kvar av skolan. Varav varje dag består av bara någon timme här och där. Känns otroligt skönt att det snart är sommar. En annan superbra sak är att jag mest troligt har ett jobb i sommar, iaf en del av sommaren. Kanske t.o.m. måste börja innan skolans slut. Vet inget säkert ännu, så jag ska inte hurra i förväg. Men jag håller tummarna stenhårt! 

Nu ska jag slå på en film som heter "Man on a ledge" och sedan sova. Har sovmorgon till tio imorgon så kan vara vaken lite längre ikväll ;)
 
Uppe med tuppen på min lediga dag. Så går det när man har en söt liten Goten att ta hand om. Somnade igår med en fruktansvärd huvudvärk, var tillochmed tvungen att ställa en hink bredvid sängen för mådde riktigt illa också. Nu har jag haft ont i huvudet de senaste fem dagarna mer eller mindre, och innan det var det hur länge sen som helst jag hade det. Vad har jag gjort för fel nu då?..

Ska gå och göra mig lite frukost nu som jag ska äta till en bra film och gossa ner mig i soffan med lill-Göte.
 
Följ mig på instagram: hildabergdahl
 
Oooh så skönt att ta helg redan på tisdag. Inge mera skola förrän på måndag. Har endast haft en lektion idag, historia i en timme, annars har jag inte gjort någonting. Har precis vaknat för somnade en liten stund här på soffan. Snart blir det att äta middag och efter det ska jag till Kalix en sväng med Jimmy. Men imorgon då? Vad ska jag göra då? Funderar på att åka en sväng till Luleå för att hitta en present åt Jimmy som fyller år nästa vecka, men frågan är om jag orkar. Vi får väl se. Annas lär det nog bli att ligga hemma och plugga lite matte inför nationella eller något liknande.
 
Picture

Sitter och rensar lite i mitt iphoto library. Har en miljon bilder. Det blir lätt så när man inte är så bra på att radera. Jag bara sparar och sparar. Alla jävla skitbilder. "De kan komma till användning någon gång framöver.." Men nu är det slut med det. Måste börja radera allt som inte är bra på direkten! 

Hur som helst. Jag har hittat en massa gamla bilder på mig, 98% extremt fula. Delete direkt. Sen märkte jag även att jag har haft ganska många olika hårfärger de senaste åren. Börjar nästan sakna det bruna, ljusbruna. Jag tycker mitt hår ser mycket fräschare och friskare ut. Det blonda bara spretar och sprakar och ser ut som nå trasseltjorv på huvudet. Men ändå känns det som att jag aldrig brukar trivas när jag väl färgar det brunt. Återgår alltid till blont igen inom kort. Sen är det ju den eviga flugan att man måste vara blond på sommaren. Det tycker jag faktiskt också, det hör liksom till. Ellerhur?! 

Men till hösten, då kanske man gör någon fin ljusbrun färg och försöker hålla sig till den. Nu ska jag låta håret vara ett tag så det inte går av mer än vad det redan har gjort.

Vad tycker ni? Visst var det ganska fint den bruna?
Jag såg rätt brun ut också va? ;)

 
Det är hemskt hur fort tiden går. Det känns som nyss jag började gymnasiet och andra året är snart slut. Det känns som igår då jag satt här i soffan med Ottilia och nu är Göte redan lika stor som hon var. Titta vilken plutt han var för bara några veckor sedan! Jag hinner inte med.