...och sovgott. Jag ska bädda ner mig på soffan bredvid mamma och Ottilia som somnat framför tvn, och slå på något avsnitt Gossip Girl innan jag somnar.
Picture
Imorgon åker jag in till Kalix efter en vecka i skärgården. Är ju helg också så lär väl bli att hitta på någonting. Det pratas om att fara på Boden alive och tälta osv så vi får väl se. Lär dock inte bli så mycket mer bloggade på ett tag skulle jag tro. Tyvärr.. 
Picture
 
Måste vara visa er en riktigt söt filur! Detta är Sandras lilla sötkorv Ove som bara ligger där och tar det lugnt och ser söt ut. :D
Picture
Kaniner måste vara dom gulligaste djuren som finns! Kanske dock inte de roligaste... men jag har ändå alltid velat ha en, men inte kunnat ha någon eftersom vi har en hund som inte skulle tycka om den. ;p
Picture
 
Har käkat makaroner och köttfärssås nu andra dagen i rad, dagen innan det åt vi en supergod fläskfilé och crisscuts. Alla dagar åt vi ute, bokstavligt talat. Och jag måste säga att det är så jävla underbart att äta ute när det är sånthär väder. 
Picture
Nu sitter jag i soffan i stugan och väntar på att the killing ska börja. Det är någon ny serie som ska börja på 4an som verkade ganska bra. Så jag hade tänkt att jag skulle ge de en chans och se första avsnittet nu ikväll 22.30. 
Har för inte så länge sen varit och skjutsar iland Jimmy som var tvungen att åka hem. Han har varit hit en sväng och badat och bastat en hel del med mig. Men imorgon blir det jag som får fara hem till honom :D 

Kanske skriver lite sen om jag har någonting jag vill att ni ska veta. För nu ska jag iaf gå och koka nudlar så dom hinner bli klara innan det börjar på tv :D
Picture
 
Har legat och solat i flera timmar idag igen. Skönt, men ändå inte. Lite brunare blir man väl iaf :) Har även badat och snorklat lite men hittade inget på botten förutom några kapsyler och en InterSport strumpa.. ;)
Picture
Picture
 
Har legat i ca tre timmar ute i solen och stekt idag. Skönt var det ju inte, eller jo klart det var, men så fruktansvärt varmt så man håller på att dö (och ändå älskar jag att vara i Thailand..) Men det var grymt skönt att ta sig en liten simtur efter solningen iaf. Och det ser ut som att de har gett någonting, speciellt i ansiktet, hoppas bara inte jag har bränt mig. Men det tror jag inte, brukar knappt inte ens bränna mig i Thailand så... 

Nu blir det att slå på lite Gossip Girl att sova till. Har tänkt försöka orka mig upp tidigare imorgon så jag kan lägga mig ute i solen när det är som starkast, när den tar som bäst. För jag har ett starkt begär av att vilja bli BRUN!! :D 
Picture
Picture
 
Såhär vill jag ligga just nu! Bara ligga i soffan och mysa med min älskling, katten får gärna också vara med! :D
Picture
Istället ligger jag här ensam i stugan och gör ingenting (mamma och Ottilia är också här, men det räknas inte..;)) och älsklingen ligger hemma hos sig och sover :(
Picture
 
Picture
Såhär fint har det blivit med mina fållar :D
Picture
Finns mycket mer som ska fixas här i stugan eftersom. Men det är en början! :D
Picture
 
Just nu sitter jag i soffan på finskön och kollar på datorn medan jag hör Fairly Odd Parents på tvn i bakgrunden. Det är nu ungefär en vecka sen jag bloggade sist, så tänkte uppdatera er lite om vad som hänt sen dess, så bra jag kommer ihåg iaf.

Onsdag och torsdag kommer jag inte riktigt ihåg. Vi var på finskön iaf och städade lite, spelade mariokart med Jimmy och han blev svinsur när jag vann och stängde av spelet ;) Kommer inte ihåg vilken dag vi for hem men vi kan inte ha gjort något speciellt ändå förrän fredag. Midsommar. Då åkte vi ut till våran andra stuga och käkade god mat (löjrom, sill och omelett;)), jag fick migrän och var tvungen att ta en treo och lägga mig och sova ett tag innan vi for iland igen. Sen spenderade vi en stor del av kvällen hos Olle och Malin med en massa annat folk också. Senare på kvällen for vi till Kalix och träffade en massa mer härliga människor innan vi gick hem till Jimmy i regnet och sov.
     Inte lång efter det vi vaknat dagen efter, midsommardagen, så åkte vi upp till Jimmys stuga i Nikkala. Där vi åt god mat och hade det trevligt. 
    Lördagskvällen spenderade jag på finskön med en saknad Sandra. Sov över där och på söndag var vi en sväng till hennes stuga och jag fick träffa lilla söta Ove (kanin), och hennes söta "små" (nuförtiden ganska stora) syskon. Sen var det väl inte så mycket mer den dagen.
    Måndag den 27/6, Kalles födelsedag. Vilket betyder att vi var dit på 27års kalas och åt lite tårta osv. Sen bar det ut till finskön igen. Denna gång med mamma, Jimmy och Ottilia. Och har varit här sedan dess. Jimmy for dock hem igår :/
    Så här har jag hunnit fålla upp 6st gardiner. Vilket var jobbigare än jag trodde och tog ett tag.. Det var ändå bara med sånadär klisterband man bara behöver stryka på men för att få det fint och rätt så är det ganska jobbigt törs jag påstå. Jag säger inte att det är svårt, för det är det inte, det kan nog vem som helst lyckas med, men jobbigt! ;)
Har travat in en helvetes massa ved också. Är inte klar, tyvärr, men orkar inte ta itu med det problemet idag. Ska istället ge mig in på att putsa fönster lite senare. Det kan nog också ta ett tag i och med att de måste putsas både insida, utsida och mittemellan, är inte heller så lite fönster och dom är rätt så stora också... Jaja vi får väl se hur länge det tar innan jag lessnar.. Jag får ju trots allt betalt för det. Ett slags sommarjobb kan man säga, fast av min mamma. :)
Picture
 
Klockan är nu 05.55 och fråga mig inte vad jag gör vaken denhär tiden. Kunde inte sova iaf så tänkte att jag bloggar lite kanske jag blir tröttare och kan somna om. Är ute i stugan på finskön med mamma och Jimmy, och idag är de tänkt att vi ska städa hela dagen från när vi vaknar tills vi far hem, så måste försöka sova lite till innan dess.. 
Och ännu en dag ser det ut att bli skitväder, usch!! Ett plus med detta regninga och blåsiga väder är att det är rätt mysigt att ligga och lyssna på när man ska sova. Så det ska jag göra nu och se om jag lyckas somna om igen :)
Picture
 
Jaaahapp då varen beställd, min nya säng. Världens skönaste (av dom jag provat iaf)! ;)) Gick dock på 18-19k... 
Vart en Cumulus Cirro med en lite dyrare latex bäddmadrass, ekben och en huvudgavel med två nackkuddar.
Picture

(Den övre tjocka madrassen är inte delad på mitten som de ser ut på bilden, den är hel, alltså 180cm)
En sånhär säng, dock med en lite annan (kraftigare, snyggare, dyrare) sänggavel och en lite annan (skönare, bättre, dyrare) bäddmadrass. Men annars är den likadan :) Tog den billigaste modellen på sängen och la mer pengar på en bättre bäddmadrass istället. 
Picture
Denna bäddmadrass fick det bli. 
Picture
Såhär mysigt kommer det se ut när man har fått dit kuddar, täcken och lite sånt :D
Picture