Godmorgon alla vänner! Blev en tidig uppstigning för min del. Vaknade ca halv 6.. och kunde som vanligt inte somna om. Istället slog jag på filmen från igår och såg klart den och även ett avsnitt oc innan jag tog tag i att ladda in dessa 500 bilder som jag fotat under lördagens watercross tävling. Raderade ca hälften direkt men kommer nog ta ett tag innan jag fått ut något av 250 bilder.. Ni får väl se dom.... nästa år kanske? 

Vi åkte direkt till Nikkala efter tävlingen, jag, Jimmy, Olle och Malin. Där grillade vi, hade vattenkrig med lille Jakob, badade badtunna, simmade, bastade, spelade kort, körde vattenskoter och mycket annat. Vi har alltså haft en väldigt avkopplande helg! Till skillnad från resten av Kalix som spenderade sin helg i Piteå? ;) 

Igår innan hemfärden for vi förbi ikea en sväng också för att köpa lite möbler till Jimmys rum. Så jag passade på att köpa en ny sänglampa. Tyvärr så rymdes den inte på min vägg... Men ska flytta lite hyllor idag så ska vi nog se att den ryms ;) När jag väl kom in genom dörren hemma var det inte mer än att gå ut till bilen igen. Denna gång mammas bil, och denna gång till förarsätet. Övningskörde till Kalix och sen var vi runt lite här och var och körde. Trots att jag inte kört på hela sommaren så tycker jag att det börjar gå mycket mycket bättre nu :)
Picture
 
Skippar pdol i helgen och drar till stugan istället. Ikväll blir det min stuga och imorgon till Jimmys. Ångrar faktiskt en hel del att man inte ska på PDOL nu när alla börjar skriva att dom är påväg dit på fb... Men men, på detta sättet sparar man lite pengar iaf ;p
Picture
Men LK ska jag då på! Det är så ett som är säkert, två dagar t.o.m. Måste ta och köpa lite biljetter och se om man kan försöka fixa nå boende också :)
Picture
 
Har varit en olidligt varm dag, trots det har jag gömt mig inomhus. Får bättra på brännan i stugan imorgon istället eftersom pappa mest troligt kommer och hämtar mig imorgonbitti. Ni har fått väldigt mycket uppdatering av mig den senaste tiden, är stolt över mig själv ;) Men kan ej lova att det alltid kommer att fortsätta i samma fotspår, men vi försöker. Idag har jag iaf gjort lite nytta här hemma, har städat kylskåpet och slängt en massa gammal mat för att göra mamma lte glad när hon kom hem. Kanske tar i tu med skafferiet nästa gång? ;p Nånä nu tänkte jag säga godnatt. Ska slå på några avsnitt OC och försöka sova tänkte jag. 
Picture
Picture
 
Nu är jag inte hundvakt nåmer när mor och far kommit tillbaka..
Picture
Picture
Kommer sakna dig när jag ska sova :(
Picture
 
Mamma och pappa har kommit hem från Lycksele nu. Så idag har jag fått lite presenter :D (jag älskar presenter, fast...vem gör inte det?) ;) Fick en grön stickad tröja från Cubus som jag har velat ha, och en bikini som jag också har sett på där. Fick lite andra småprylar också, men dom orkar jag inte visa :)
Picture
Picture
Dock var bikinin FELMÄRKT... Stod 36 på galgarna (som jag skulle ha) men på trosorna var det 38 och bh:n 34.. 
Picture
Ringde dit, och tur som var så fick jag byta när vi åker till Luleå någon gång. Om det nu finns någon kvar då, VILL SÄGA..... :@
Picture
 
Picture
Picture
Picture
 
Stora delar av det senaste året har min Nikon legat undangömd i garderoben eftersom jag istället använt min lille och behändiga men långt ifrån lika bra Canon. Ska försöka ändra på det och ta med klumpen lite oftare. Mycket roligare att fota med och mycket finare resultat. 
Picture
 
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
    Och på lördag blir det att fara till Nyborg och se lite tävling. 
Picture
 
Käkat lite rester till middag, färsk pasta och och och bacon sås. Sen har jag varit ut på en 45 minuters promenad runt byn med Ottilia. Höll dock på att dö av värmeslag, även hunden. 
Picture
Nu kommer nog snart Sandra hit en sväng. :)
Picture
 
Picture
Picture