Myser i min sköna säng med min kära Mac i väntan på min älskade pojkvän. Funderar på om man ska orka gå ner och göra sig något att äta, beror lite på om jag vågar, ser nämligen på nå program om spöken på tv och här i huset sover alla  så det är släckt överallt. Jag är mörkrädd :(
Picture
Picture
Picture
Picture
 
Picture
Söndagar... Ja vad ska man göra med dem förutom att slöa? Har legat i sängen hela dagen i princip. Fixat lite uti bloggen och så. Har även räknat lite matte och måste säga att det gick lättare än vad jag väntat mig, men gav ändå upp väldigt fort, lat som jag är. Sen har jag försökt städa ihop lite i rummet. Städade ju det bara för några dagar sedan, men när man går skola är det omöjligt att hålla det städat och fint. Man slänger kläder och allt möjligt på golvet innan skolan i all stress och varken hinner eller orkar sätta det där det ska vara, sen när man kommer hem har man annat att göra eller så är man way to tired för att bry sig om hur det ser ut i sin omgivning. Nu väntar jag på Jimmy som har varit 30mil bort och hämtat sig en bil, men tar nog många timmar till innan han är här så får försöka sysselsätta mig med något tills dess :)
Picture
 
Blev inte mycket till fisk igår inte, för någon av oss. Istället gav vi upp fiskandet och for ut på lite sightseeing för att förhoppningsvis se lite andra djur i mörkret. Ingen björn såg vi tyvärr, men många andra olika arter ;)


fyra älgar
en räv
en död hare
en levande hare
en massa fjärilar
en låtsas orm
en stoor fågel
en snigel 
flera paddor 
och flera söta smågrodorna

Inte dåligt om liv i denna del av världen måste jag säga ;)
Picture
 
Picture
var allt jag fick med mig hem denna gång.
Picture
 
Picture
Gårdagens efterrätt. Mummma. Vi ha nuuuu!
Picture
 
Fredag igår, då befann jag och Jimmy oss i min stuga tillsammans med mamma och pappa. Väldigt mysigt och skönt med en lugn fredag. Då jag dessutom haft en väldigt chill skoldag, började nämligen 12.oo och slutade 13.oo efter en kort genomgång i ljud och rörlig bild för i år.
Kommer bli en lugn lördag också som det ser ut. Har kommit hem från Luleå för ett tag sedan och ikväll/natt beger vi oss till Metträsk för att ta båten ut och fiska lite. Wish me luck ;)
Picture
Är man i en stuga får man räkna med att träffa på en och annan spajder ;)
Picture
 
Picture
Picture
 
Ja jag vet, jag är lite lat när det gäller att blogga just nu. Tänkte iaf berätta lite om hur mitt liv ser ut nuförtiden. Har börjat skolan igen vilket jag inte alls tycker om, ett rent helvetet om ni frågar mig. Skönt att få tillbaka lite rutiner men det är verkligen krävande att gå skola. Igår var jag så trött när jag kom hem så jag deckade direkt och sov till 23.00, var vaken två timmar och sen somnade jag om och sov till halv åtta i morse. Har totalt sovit 13 timmar inatt och är fortfarande trött.. Dessutom så är min kära vän mr huvudvärk tillbaka nu när skolan satt igång igen. Huvudvärk igår och huvudvärk idag.. Bara att inse, jag mår inte bra på skolan, vad det nu än beror på. 

Till lite roligare saker då. Schemat ser faktiskt rätt bra ut, har lite väl långa hål nån gång och slutar halv fyra för det mesta men det är väl smällar man får ta. Men annars så tycker jag det verkar bra. Har karaktär måndag, fredag och en liten lektion på torsdag, övriga dagar är det vanliga lektioner som matte, svenska, engelska och historia, får även börja ha iv i år vilket jag ser fram emot eftersom jag har valt bild. Sen så får jag lite special på mitt schema när jag ska läsa matte C i år, med TE2 och NV2, men ingenting negativt iaf ser det ut som.


Jag ska försöka bli bättre på uppdateringar nu när skolan börjat och så, så ni får hålla utkik så sluta inte läsa!! ;)
Picture
 
Och så blev man brunhårig! Tänkte inte göra något med mitt hår förrän efter löjjan men var tvungen att klippa det lite för det var extremt nött. Och då kunde jag ju såklart inte heller hålla mig från att färga det heller.. 
Nåja såhär blev resultatet:
Picture
Känns jäkligt ovant... Tycker inte riktigt att jag passar i det, de känns lite för mörkt. Och jag känner mig blek :(
Picture
 
Hemma igen, varar dock inte länge för ska upp till Kalix och käka middag alldeles strax. Vet heller inte om jag kommer stanna där eller om jag åker tillbaka till storön med mamma och pappa och far till stugan med dom... Vi får väl se.
Picture
Picture
Picture