Ny kategori: FROST


Men designen/headern är inte klar!
Kika lite :)
Picture
 
Japp då har man försovit sig. Missade bussen och mamma börjar inte fören halv 12. Men det gör inte så jätte jätte mycket. Jag missar bara en lektion, datakunskap. Idrotten kan jag ändå inte vara med på eftersom jag är sjuk och väldigt väldigt snorig. 
Och jag fick skrivit klart min novell alldeles just. Känns skönt. Nu har jag bara en hel del massa matte att räkna tills imorgon...
Men det tar vi sen.
Picture
 
Picture
En sån här skulle jag vilja ha! :D
bara för att.
Picture
 
Picture
Jag har sovit hela dagen. Varför är jag då fortfarande jätte trött och vill sova mer? 
Picture
 
Nu ska jag blogga lite för din skull ;)
Nä, jag skoja bara, hade faktiskt tänkt göra det i alla fall. Har bara varit lite körigt med all skola, allt jobb och alla läxor. Har liksom inte haft särskilt mycket fritid om man så säger. Därför har det blivit få uppdateringar på senaste tiden. 


Igår var vi på Änglagården med kyrk Kerstin och hade en "må bra dag" hela klassen. Jag kom dit ca 20 min innan Kerstin kom och öppnade så jag tog min kamera och gick och fotade lite frost på marken.
Var ganska roligt faktiskt, även lite lärorikt. På eftermiddagen gick vi längs strandpromenaden och fotade naturbilder. 


Idag har vi faktiskt inte gjort så särskilt mycket..
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
Picture

Kallt, blåsigt, regnigt, löven ändrar färg och faller till marken.
Känns som att hösten knackar på?
Picture
 
Helgen har varit väldigt lugn. Jag sov hela fredagen eftersom jag inte hunnit sova så mycket under veckan med allt jobb. Igår var jag hemma hela dagen, åt Wienerschnitzlar (min favorit maträtt) till middag, och sen for jag till Simon och sov där. 
Nu är jag hemma igen och snart ska man väl fara iväg och jobba igen. 
Picture
Picture
 
Jag köpte nya tofflor idag. Världens gosigaste!! 
jag lovar.
Picture
Picture
 
   Klarade av dagen utan större trötthetsproblem. Men sen, jag kom hem, åt kinamat sen somna jag dirr. Har sovit från ca 17.00 till 23.00. Det var skönt. Men nu är jag vaken, vilket ingen annan i huset är, Simon kommer inte fören på någon timme och internet buggar som fan. Jag har tråkigt helt enkelt, det var dit jag ville komma. Ska nog försöka göra färdigt lite skoljobb som jag inte har tid att göra på veckorna pga fiskarna. Fast jag är slö så kommer sluta med att jag sover mer istället. 


  Jag skulle behöva:
  • Skriva krönika
  • Skriva novell
  • Läsa i min roman
  • Skriva läsjournal 
  • Räkna/plugga matte
  • Städa rummet (igen)
Picture
 
Kom typ just hem. Jobbat ca 10 h idag. Lite less kanske. Nu är klockan 03.15, värt att sova när man ska upp 05.45?? No sleep kanske .. 
Men vad säger man  -cash is king
Picture