Riktigt roligt Halloween firande. Synd bara att det tog slut så fort. Började med att jag, Linnea och Sanna fixade oss och åt lite mat hos mig, sen gick vi över till Olle och Malin. Där var vi kvar ett bra tag, eller jag iaf, Sanna och Linnea for för att träffa sina pojkvänner. Sen bar det iväg mot Kalix. Kvällen blev lyckad! 
Picture
Så här såg jag ut. Fler bilder hittar ni på min facebook.
Picture
 
   Idag är det Halloween och jag är taggad på att ha roligt! Provade mina linser igår och det var inte alls svårt att sätta i dom eller ta ut dom men det var däremot lite jobbigt att ha dom på sig... 


Och förresten, jag är typ sjuk..
Picture
 
                  LOV!!!


   Slutade kring 11 igår, tog mig inte hem och var helt dött på skolan. Så umgicks lite med Richard och Marcus tills jag for med Olle, Malin och malins mamma till Happis på ikea. Klockan var rätt mycket när vi kom hem. Jag  hoppade in i duschen och tvättade håret, fixa om mig och bytte kläder, sen for vi till Kalix igen och jag for och var med min söta lilla Sandra resten av kvällen. Var på väldigt bra humör så det gjorde hela kvällen bra.
Picture
 
   Har precis börjat se första säsongen av the O.C nu för typ sjätte gången. Och nu är jag redan fast, igen.. Vill bara se nästa avsnitt nu direkt men måste hinna göra klart svenska uppgiften innan jag somnar också.
Picture
Picture
 
   Var och skrev på lönepapperna idag. Så någon gång nästa vecka åker det in drygt 12000:- på mitt konto. 
 
   Då blir det SKOTER! :D 
Picture
 
    Äntligen hemma! Har varit på skolan idag till halv 2, då stack jag till grannlandet med mamma för att köpa tyg. Hittade ett rött som jag köpte. Jag kommer få världens gosigaste OnePiece är ju ett som är säkert! Vi var även på lite affärer men utan större vinst, och åt lite pizzabuffé, gott! På hemvägen så var vi och hämtade ut mina uggs som hade kommit.


Här får ni en liten tjuvkik i min tygpåse
Picture
Uggsen, jag är nöjd.
Picture
Picture
 
   Sitter på datakunskapen och gäspar. Hade gärna stannat hemma och fortsatt sova idag, men fick iaf sova en halv timme extra. Ska snart börja jobba så jag hinner klart mina uppgifter. Har några svenska uppgifter att göra också, och hinner jag klart dom nu så behöver jag inte ha någon svenska. Då blir det att fara till Finland med mamma istället. Ska köpa lite typ till min OnePiece.
Picture
 
    Lång dag idag. Och när jag väl var hemma så tog jag mig bara lite mat i magen och åkte sedan upp till Kalix igen med Cissi. Var och gjorde lite missions och sen for vi och Malin på aquabike. Rätt kul, men väläädigt svårt att hålla balansen. Efter det så for vi en sväng på solariet, jag som redan hade varit en gång i morse innan skolan.. 
Picture
Picture
Picture
 
   Nu ska jag fortsätta se filmen "Get him to the Greek" som jag började se igår, fast somnade till. Sen ska jag nog ta och sova. Börjar få huvudvärk känner jag så är nog dags att sova snart. Och imorgon börjar vi 10.00 så åker nog in till Kalix med mamma klockan 8.00 och går och solar innan vi börjar för att fördriva tiden lite. Tar ju mig ändå inte nå senare så annars måste jag sitta på skolan och stirra in i väggen i ett par timmar.
Picture
Bilden är från när jag var i Thailand första gången. -05 kanske.. hehe 
Picture

Slöa

26/10/2010

0 Comments

 
   Fick sluta 12.30 idag. Filmerna var riktigt roliga att se på. Näe vi slutat for jag och snurra lite runt med Cissi. Var på Ica och hämtade  ut mina skor som hade kommit och sen for jag till Manhem och satt där och väntade tills mamma skulle sluta. 
   När jag väl hade bestämt mig för att jag ville fara på yoga ikväll så sa mamma att hon inte ides... så får väl ta det efter lovet istället då.. Jag som var så taggad på att träna. Nå i alla fall så har jag bara legat på soffan och inte gjort ett skit sen jag kom hem. Eller ja, jag har sovit ett tag och så har jag sett lite på tv. Bl.a. Project runway, alltså fan vad jag blir sugen på att sy när jag ser det. Men ska förhoppningsvis till Finland med mamma här någon dag och köpa tyg, så jag kan sy mig en OnePiece under lovet.

Sorry för skitig spegel...

   Angående skorna så var jag väl inte sådär 100% nöjd, dom var fyllde alltså inte mina förväntningar till 100%. Det kan ju bero på att jag provade dom med helt fel kläder, jag hade en huvtröja på mig, kanske inte det mest passande.. Men men, jag ska prova dom igen imorgon med lite bättre kläder så får jag se vad jag tycker då, om jag ska skicka tillbaka dom eller inte. Dom utan klack, overknee, kommer jag nog mest troligt behålla, men vi får se hur jag gör med dom andra. (Hoppas faktiskt lite att jag inte kommer gilla dom så jag kan skicka tillbaka dom, blir ju nästan 900;- rikare isf..)
Picture