Första dagen på lovet lider mot sitt slut. Har varit skönt att ha lov, dock väldigt tråkigt med tanke på att alla andra jobbar så jag får vara ensam hemma med hunden... Har inte gjort någonting alls idag som är värt att nämna, tar nog itu med lite sysslor imorgon istället. En viktig sak ska jag göra idag iaf, jag ska nämligen fara och ge lite kontouppgifter och sånt så jag ska få min LÖJLÖN. Den kommer vara slut inom en vecka skulle jag tro.. Men vad gör väl det?! Jag är less på att spara alla pengar och är så otroligt mycket jag vill köpa nu, är i stort behov av nya kläder, skor, smink osvosv.. ska dessutom göra bort att köpa julklappar medan man har pengar kvar. :)
 
UTAN                                                                                 MED
↓                                                                                         ↓
Jag gillar min nya Lancôme Hypnose mascara. Har dock bara hunnit testa den en gång ännu men det sägs att det bara blir bättre och bättre när man använt den några gånger, så vi får väl se :)
 
I lördags kom mamma hem från London. Tänkte visa vad hon hade med sig hem åt mig.

DIESEL - L O V E R D O S E

Ordinarie pris: ca 415;-
Tax free pris: ca 320;-

YSL - Volupté Sheer Candy - Juicy Grapefruit

Ordinarie pris: ca 295;-
Tax free pris: ca 165;-

Lancôme - Hypnose Mascara - Svart
Ordinarie pris: ca 305;-
Tax free pris: ca 175;-

Fick även ett par örhängen och ett linne från London.
Tack mamma! 
 
Picture











Tjenixen! Skola igår, utan lärare... 
Satt och redigerade bilder hela dagen. 
Efter skolan gick jag ner på stan med Sanna, käka glass på myggan, köpte två tomtar, jätte gossiga leggings och tre tuber hårfärg. Sen bar det av hemåt med Sanna i baksätet och jag bakom ratten i storebrors bil. Övningskörde för andra gången med Kalle igår och det gick bra. 
Väl hemma satte vi igång och klippa mitt löshår och sedan färga både mitt hår och löshåret.
Jag kan ju bara säga: Färgen vart perfekt och löshåret blev som nytt! 

Tack Sanna!

 
Biler: JFR.se
På bara några klick blir man genast mycket gladare! ;)
 
 
Hur tänker dom här egentligen?! :O
 
Sitter hemma i tv soffan. Kan tyvärr inte se så mycket tv för värker så i skallen. Kan knappt sitta vid datorn och kan absolut inte plugga till historieprovet imorgon. Måste gå och lägga mig men blir nog inge bättre för känns som att det enda jag har gjort på sista tiden är att sova. Haft migrän i tre dagar i sträck nu.. När ska det ta slut?? :(
 
Nu är löjfisket officiellt över. Eller rättare sagt, igår var det över. I alla fall... Jag är tillbaka här på bloggen igen. Har haft ett litet "oförberett" uppehåll under löjfisket. Eftersom jag insåg att jag inte hinner med att blogga så mycket så bestämde jag mig för att inte blogga alls under den perioden. Men nu tänkte jag göra comeback. ;) Har tappat en hel del läsare också har jag sett och är inte alls förvånad över detta, får istället göra allt för att försöka få dem tillbaka =) 

Fortsätt kika in här nu, för nu är jag tillbaka!