Ligger hemma i sängen just nu. Inge skola för mig idag, eller jag har skola hemma istället. Hade nämligen bara historia idag och det vi håller på med kan jag ändå inte göra på skolan so thats why. Ska alltså plugga lite här hemma på nå tag. Kändes bara lite jobbigt att jag hunnit sminka mig och göra mig klar innan jag visste att jag kunde stanna hemma.. Apropå jobbigt. Måste bara berätta om min extrema otursdag igår... Började med att vi hade lite skrivtid på staben som vanligt, men helt plötsligt så fick vi sluta för dagen kl10.30. De flesta (alla? förutom jag) for hem direkt, men eftersom jag har pianolektion och matte på måndagar som de andra inte har, var jag tvungen att stanna kvar. Eftersom alla farit hem hade jag ingen att äta med (hittade mig som tur var en lunchkompis efter ett tag). Kände inte för att sitta på skolan i flera timmar ensam så skrev till min pianofröken och frågade om jag inte kunde komma tidigare. Hon svarade inte.. Satt och väntade till 13.10 (2h 40min) och när jag kom till musikskolan så fick jag veta att hon tydligen hade svarat, jag har bara inte fått det.. Så där hade jag suttit och väntat i timmar i onödan.. nåja, en timme senare satt jag utanför klassrummet där vi brukar ha matte. Efter ett tag så kommer en som också brukar vara där och säger att läraren inte kommer idag (:O!!!) gud vad glad jag blev nu.. klockan 15.00 var jag fortfarande kvar på skolan fast jag hade kunnat fara hem halv 11..
 
Nu är det inte länge kvar till julafton. Dags att börja inhandla lite klappar kanske?! 
 
Sitter uppe på staben och förbereder lite inför öppet hus på torsdag. Vi ska bl.a. skriva ut varsin bild och hänga upp på väggen. Av mitt lilla utbud från i höst valde jag denna macrobild på småsmå daggdroppar i spindelnätet. Vi ska nog även skriva ut lite texter osv om någon är intresserad av att läsa eller se vad vi har arbetat med.
 
Picture


M A K E    U P   S T O R E 

Eye pencil

Darkest shadow

Picture



M A K E    U P   S T O R E 


Eye pencil

Vanilla

Picture




bareMinerals


Max Cover Face Brush 

Picture




bareMinerals

Maximum Coverage Concealer Brush

Picture



s m a s h b o x


Limitless Liquid Liner Pen

Jet black

Picture




KICKS

Kuddborste av bambu med svinborst

 
Har packat upp och installerat mitt hemmabio nu så det sitter där det ska och spelar som det ska. Musiken har varit på sedan ikoppling och jag måste säga att det spelar ändå ganska bra, det duger då för mitt lilla rum. Får väl köpa nå bättre sen när jag flyttar ;)

Har inte idas fota eftersom alla delar är på olika ställen av rummet så tog en bild från elgiganten.se istället.
Ligger just nu och bara lyssnar på musik och väntar på att Jimmy ska komma hit så vi ska prova se lite film med det. Passar även på att njuta över att jag just skrivit färdigt la familia. Nu har jag bara en svenska uppgift och ett historieprov att få överstökat vad gäller skolan just nu. På tal om skolan.... DET ÄR SKOLA IMORGON!!! :( jag vill ha meeeer lov! 
 
Klocka - Regal - Ur&Penn = 498;- 250;-
Halsband (silver) - Ur&Penn = 349;- 200;-
Örhängen (3pack) - Glitter = 50;-
Väska/börs - Glitter = 179;-
Hårinpackning - Aussie - Kicks = 125;- 109;-
Shampoo - Aussie - Kicks = 105;-
Balsam - Aussie - Kicks = 105;-
Små silverringar - Glitter = 35;-
Foundation - Lancôme - Kicks = 450;- 360;-
Consealer - Lancôme - Kicks = 320;-
Ögonbrynspenna - Make Up Store - Kicks = 130;-
Läppstift - Make Up Store - Kicks = 170;-
Byxor (skinnimitation) - H&M = 299;-
Kjoj (skinnimitation) - H&M = 199;-
Kjol (svart tyg) - H&M = 149;-
Tröja (vit) - H&M = 99;-
Tröja (svart) - H&M = 99;-
Cardigan - H&M = 149;-
Väska - Sisters = 399;-
Skor (skinn utanpå - fårskinn inuti) - Canada Snow - Scorett = 1799;-


+ Samsung hemmabio (kan fota när jag har packat upp det ;))
 
Det vart Luleå idag. For dit med plånkan full i pengar, nu = inte så full nå mer... MEN! en massa påsar rikare :D
Vad jag hat köpt får ni se sen ;)
 
Åter på fastlandet. Innan hemfärden fick jag agera båtchaufför åt pappa när han tog upp några nät. Under tiden passade jag och mamma på att fota den underbara rosa solnedgången. Vi såg två sälar också, hann dock inte fota dem eftersom de dök tillbaka under vattnet så fort vi fick syn på dem.. 
Kvällens planer: vänta på att älskling kommer hem, basta, äta middag, halstra abborre, kanske fara till Kalix och ge lite fisk åt mormor och morfar, och till sist umgås lite med Sanna och John om vi hinner! :-)
 
Nu är man "rik" (eller vad man ska kalla det)! Varar nog dock bara till imorgon eftersom vi har en inbokad luleåtrip och planen är att spendera pengar.
CASH IS KING! -ellerhur?!
 
Juste! Jag fick mina smycken från JFR igår. supernöjd.