Vakna just. Har sovit på soffan liksom alla andra dagar under lovet. Men det är faktiskt rätt skönt, slippa gå upp till sägen och bädda ner sig. 
Idag har jag faktiskt tänkt få någonting gjort. Kanske börja skriva på den där länderrapporten, sen måste jag läsa lite och räkna lite matte. Skulle även behöva städa rummet och tvätta.. Får se hur mycket jag hinner och orkar.
Nåja, nu ska jag gå och väcka mamma och sen äta nå frukost. 
Picture
 
   Jag får rysningar.
Picture
 
Picture
Min första... snygg ellerhur? ;) nä nu ljög jag, men man kan ju faktiskt inte vara proffs direkt! :) 
Måste fixa någonting annat att träna på, detdär sög och det går inte ens att torka bort det som far utanför.. :s Men det ser ju dock ut som att jag tatuerat dubbla linjer, det har jag inte, det är färg som kommer från kanten på maskinen som inte vill försvinna ;s 
Picture
 
Stormbreaker var riktigt bra. Se den! :)
Picture
 
Sitter i soffan och ska se Stormbreaker med mamma nu. Lite chips, gurka, dipp och cola till det. Pöööörfekt!
Picture
 
Har kommit hem från Sandra för ett litet tag sen. Jag har hittat en ny leksak jag vill ha, Band hero! Vi har spelat det i flera timmar hos henne, jag, Sandra och hennes lillebror John. Jag måste ju säga att jag är fan grym på trummor, inte för att skryta eller nåt men.... ;)
Picture
Picture
Picture
 
Fan vad jag hatar mitt huvud... Och, FAN vad jag hatar skolan... Funderar nästan på att hoppa av. Jag får typ ångest hela tiden när jag tänker på hur mycket jag har att göra, som MÅSTE vara klart när skolan börjar. Och smart som jag är så ligger jag bara och tänker på det istället för att göra någonting åt saken. Jag kan knappt sova om nätterna och på dagarna har jag huvudvärk, fruktansvärd jävla huvudvärk. Jag vill gå i ide. Eller flytta till typ.. Thailand?..
Picture
 
Hur kan man vilja vara en wannabe?! Hur kan man vilja vara eller göra precis som någon annann? Hur kan man vilja ta åt sig äran för något som någon annan har gjort? Man vet att man gör fel, men vet att den andra personen vet om det och vill att man ska ändra på det, men man ändrar det ändå inte. Då vill man alltså vara en wannabe? En härmapa helt enkelt. Vem gillar en sån? Man blir ju bara irriterad. Och att hitta på patetiska bortförklaringar när man vet att den andra personen har rätt är ju bara bortkastat, ellehur? :) :)
Picture
 
Min frukost:
Picture
Som Ottilia verkar vara väldigt intresserad av...
Picture
Förbaskades huvudvärk, försvinn!
Picture
 
Kom hem från Kalix för en liten stund sen. Har varit en liten sväng med mamma för att bl.a. skicka tillbaka väskan, hämta en ny bingolott, byta mitt armband och fika lite. Sen har jag även köpt en fleecetröja och en facemask så jag ska slippa frysa när jag kör skoter.
Picture
Picture
Picture