Fick sluta tidigare idag. Eller jag smet direkt jag var klar för att hinna åka med mamma, men tror att jag hade fått gå iaf :) Det var då skönt att inte komma hem så sent som jag hade gjort om jag hade varit tvungen att åka buss. Hela dagen har varit rätt skön faktiskt (om man bortser från mina spänningar i huvudet..), vi har inte gjort så mycket. Datakunskapen gick vi bara igenom lite i PowerPoint inför provet, på gympan spelade vi volleyboll och badminton (inte speciellt ansträngande), på samhällsen gick vi igenom lite betygskriterier och fick sluta ca 40 min tidigare så då började vi svenskan tidigare och skrev lite recensioner sen var dagen slut!

Det blev thai-take-away från repa köket till middag. Jätte gott. Men vill pröva på deras vårrullar också, synd att dom bara har de på fredagar, ska tvinga mamma att köpa det imorgon kanske ;)
Picture
Picture
 
Jag är redan less på min design.. Måste fixa nya foton så jag kan göra någonting nytt, någonting bättre!
Picture
Picture
 
Nyduschad, soffläge, lite yoghurt och Sveriges mästerkock på tvn.
Picture
Bild: Google
Picture
 
Jag har alltid varit en person som älskar serier. Har följt alla möjliga serier i mina dar. Just nu är det One Tree Hill, Gossip Girl och Prison Break som visas på min tv. Efter att just sett färdigt alla säsonger av en annan favorit serie, the OC, för ca femte gången. Har även sett alla säsonger av de övriga tidigare nämnda serierna väldigt många gånger. Kan inte sluta se. 
Några serier jag följde för många år sedan var Rederiet och Svensson Svensson. Sen har jag även följt bl.a. LOST och lite av House och Medium, och även många andra.
Bilder: Google
Vilka är era favorit serier?
Picture
 
Picture
Vet inte hur länge till jag orkar vara kvar här. Vill bort, vill härifrån, vill ut och resa. Jag skulle i princip göra vad som helst för att få fara till Thailand nu direkt. Vill verkligen inget hellre just nu..
Kanske får fara nästa år, men det är ju som sagt ETT ÅR till dess. Jag vill dit NU!! :(
Picture

OTH

26/1/2011

0 Comments

 
Har just sett One Tree Hill s.08 e.12 "The drinks we drank last night". Det var ett riktigt bra avsnitt. Men jag tycker det är synd att inte Peyton och Lucas är med något mer.. :(
Picture
Bilder: Google
Picture
 
Låg och kollade på ett avsnitt av uppdrag granskning, det var faktiskt väldigt intressent. Jag tycker att ni också ska ta er tid och kolla på det!
Picture
 
Dagens inköp. Sitter som en smäck! Tror inte jag kommer ångra inköpet. Lite roligt bara att jag för inte så länge sen tänkte att jag aldrig någonsin kommer ha sånadär för att jag tycker det är så fruktansvärt fult. Av någon konstig anledning tycker jag inte de längre, har faktiskt börjat tycka att det är ganska snyggt när man tränar! :)
Picture
Bild: Google
Picture
 
Känns ju som bra när man vaknar ca 22.00 på kvällen efter att ha sovit sen man kom hem. Gör så ungefär varenda kväll. Och det roliga är att jag alltid fortfarande är lika trött.. Fel på mig kanske? Läkare nästa?
Kokade mig lite makaroner när jag vaknade och slog på lite prison break. Nu ska jag nog gå och sova snart igen tror jag. Upp tidigt imorgon (trots att vi har sovmorgon) för att fara och träna innan skolan, sedan ska vi på en rockkonsert på folkhögs. Hoppas den är bra, för jag orkar inte gå enda dit och tillbaka för att se något dåligt! ;)
Picture
Picture
 
Har varit och fått lite instruktioner i gymmet idag. Så nu blir det att börja träna. Känns bara lite jobbigt för dom flesta maskinerna var man tvungen att ha på lättaste :s ;) Men det är ju därför jag far dit, för att BLI starkare, inte för att jag är det. Sprang lite på bandet också , jag som hatar att springa, men det var faktiskt rätt skönt. Linnea tyckte det var en rolig syn att få se mig springa..vad hon nu mena med det(?) ;)
Nå iaf. Om några år kommer jag se ut såhär:
Picture
Picture
Picture
Picture
Bilder: Google
Eller så inte(?) Vem vill se ut sådär egentligen? ;O
Picture