Gårdagens middag och dagens lunch
Picture
Picture
 
Picture
Ser ut som att det lutar åt att fara ut ikväll iaf :)
Picture
 
Såklart ska det vara typ snöstorm när man hade tänkt sig ut med skotern. Får väl hoppas på att det är bättre väder imorgon då.

Ska hoppa in i duschen nu snart, känner mig extremt flottig. Borde ta och räkna matte sen så jag kan göra nationella till veckan, men känns inte så jätte lockande såhär på en lördag.. ;s Får väl se. Har ingen aning vad som sker ikväll. Är sugen på att hitta på något men ändå känns det som att jag inte orkar göra något. 
Picture
Inget löshår och mammas nya läppstift. Passar jag? :)
Picture
 
Picture
Dagen har gått utmärkt. Inget vidare jobbigt på skolan. Fick tillbaka eng "uppsatsen" jag skrivit idag, fick ett VG+ så jag är nöjd! Matten gjorde jag ingenting alls på eftersom jag inte tycks kunna få någon hjälp av vissa anledningar.. Och samhällsen gick mest ut på lite diskussioner om bl.a. kungen. 

Efter skolan for jag och mamma till mormor och morfar och fick oss lite nygräddade vofflor. Gick in på Nordea och fixade så jag får in studiebidraget direkt till mitt konto. For och köpte en mascara och sist för vi på repa-köket och köpte en massa vårrullar! RIKTIGT GOTT må jag säga. Det vars våran middag.

Nu är det prison break och sova som står på schemat. Kanske blir en liten skotertur imorgon, vi får se om vädret tillåter.

Picture
 
Dagen inköp! Max Factor xperience mascara. Väl behövligt kan jag säga. Dessutom köpte mamma ett läppstift i en hyfsat ljus rosaaktig nyans. Det kommer jag nog låna någon gång. ;)
Picture
Bild: Google
Picture
 
Nu har jag äntligen fått färdigt den där jävla rapporten, sisådär 1h och 20min innan deadline. Känns enormt skönt och jag är nöjd. Den slutade på 23 sidor fulla med text. En bra insats från min sida! ;) Nu kan jag sova gott inatt.
Picture
 
Jag är inge bra på det här med att analysera och dra slutsatser. Jag kommer ju ingen vart :( slutar hela tiden med att jag kommer på mig själv sitta på facebook istället för att skriva..
Picture
Nu lägger jag mig, slår på prison break och försöker sova. Så får jag hoppas på bättre lycka imorgon, att jag lyckas få färdigt det innan deadline kl 00.00 fredag den 27/1 -10.. GN!
Picture
 
På vägen hem från skolan idag så började jag fundera på en sak. Det började med att vi lyssnade på radion och började diskutera om den som sjöng hade skrivit låten eller inte. Då började jag tänka lite. Alltså det här med att inte skriva sina låtar själv, jag tycker inte att det är en "äkta" artist då, eller vad man nu ska säga. Jag menar, om man nu kan sjunga är det väl ingen sak att sjunga och spela in en låt som någon annan har skrivit. Det är ju själva låtskrivandet som är svårt. Och det är ju själva låten som spelar roll, som antingen blir bra eller dålig, sen spelar de ju inte så stor roll vem man hör som sjunger den. Visst, vissa är bättre än andra på att sjunga men ändå. Jag tycker att det är låtskrivaren som ska få ta åt sig all ära, inte det som sjunger den. 

Det är ungefär som att jag skulle bli rik och känd genom att sy upp kläder som jag har sytt efter ett färdigt mönster. Vad är de då som är talangen? Alla kan väl följa ett mönster? Eller har jag fel? Är jag ute och cyklar?
Picture
 
Idag och imorgon är sista chansen att få färdigt läderjämförelsen. Jag har inte så himla mycket kvar, bara analys delen och sammanfattningen. Men det är analysen som kan ge dom bättre betygen, dom jag vill ha. Så bäst jag jobbar på nu. Sees senare, kanske, om jag har tid, eller om jag inte är död..
Picture
 
Förresten så ringde Anders (våran lärare inom film) mig nyss och sa att en viss hemlig person gärna ville vara med på ett litet hörn i våran film ;) mer info om det kanske ni får veta någon gång ;D
Picture