Igår firade vi Sandra Christensens 20års dag. Det vart en riktigt rolig kväll! Tyvärr har jag inte fått så varierande bilder märker jag, de flesta är på samma tjejer hela tiden, och inte på en enda pojk av nån konstig anledning.. :s :)
Picture
 
Picture
Picture
 
Var upp till Kalix en sväng igår på dagen med mamma och Helena. Tog en räkor/skagen baguette på Myggan. Mumma!
Picture
Picture
 
  • Skola
  • Mormor & morfar
  • Gym
  • Hem
  • Vårrullar
  • Fix
  • Kalix
  • Olle & Malin
  • Hem
  • Sova
Picture
Umgicks med dessa söta små filurer i Kalix.
Picture
Picture
Picture
Picture
Och bl.a. denna söta sak befann sig hos Olle och Malin.
Picture
Picture
Picture
 
...för att fara en sväng till Kalix och kanske hitta mig något fint att ha på mig ikväll :)
Picture
Picture
Mer uppdateringar kommer... sen... :D
Picture
 
Bloggtips nr 1: Vet att de allra flesta som läser min blogg är tjejer och som tjej är man ofta hår intresserad. Flera av mina vänner har även framtidsdrömmar inom frisöryrket, därför tror jag att denna blogg är ett tips till många. :)

klicka HÄR!
Picture
Picture
Picture
Bloggtips nr 2: Som sagt så är de flesta av mina läsare (om inte alla) tjejer. De flesta i ungefär samma ålder som mig tror jag. Och i denna ålder kan en blogg som denna vara rolig att läsa. Därför tycker jag ni ska kika in där en sväng, ni kan kanske iaf få er ett gott skratt eller t.o.m. ett eller annat bra tips ;)

klicka HÄR!
Picture
Picture
Hope you like it ;)
Picture
 
Började både gårdagen och denna dag med ett pass på gymmet. Ben och rygg igår (Linnea var med och visade så nu kan jag nog själv), och armar/axlar idag. Enormt skönt att träna på morgonen. Dels för att det är så lugnt och tyst och inga människor där som man behöver skämmas för hur lite vikter man tar ;) och dels för att man blir mycket piggare och så slipper man träna efter skolan när man oftast är jätte trött och bara vill hem och sova. 
Känner att träningsvärken i benen börjar komma fram. Känns även lite i rygg och axlar. Jag kommer nog vara halft död imorgon...
På tal om imorgon, så får jag nog förhoppningsvis veta hur det gick på mitt nationella :) 
Picture
Picture
 
Picture
Var är alla, alla som funnits där i vått och tort? 
Känns som att jag står ensam kvar...
Jag saknar att ha någon som bryr sig. 
Jag saknar att ha någon som saknar mig. 
Jag hatar att känna mig ensam.
Jag vill känna att jag behövs…
…att någon vill ha mig där.
Picture
 
Ojojoj vad jag har blivit lat. Ingen uppdatering från min sida sen i tisdags.. Dålig stil, dålig stil. Har helt enkelt inte orkat. Deckade på soffan igår när jag kom hem och samma hände idag. Undra vad det är som gör mig så trött(?!)
Filminspelningen har iaf gått bra, både igår och idag. Vi låg långt före i planeringen igår så vi gjorde bort tagningar vi egentligen skulle göra idag, vilket betydde att vi fick sluta mycket tidigare idag än vad som var planerat. Det jobbigaste har varit utescenerna, eftersom det var -23° var ingen speciellt taggad på att stå ute och frysa. De flesta (inklusive mig) hoppade in i bilen för att värma sig så fort man fick chansen. Sen var de svårt att få ut oss därifrån igen ;) Igår gick vi enda till 20.15 (var planerat att vi skulle sluta 21.00) och idag till 13.30 (fem och en halv timme tidigare än planerat). 
Picture
 
Handledarkursen - CHECK √
Har suttit på kurs med mamma, Nisse och Kalle (och en massa andra) i tre timmar för att få övningsköra med dem. Lite konstigt att mamma måste gå kurs för att få vara handledare åt mig när hon har varit det åt tre ungar tidigare. Allt för att få in pengar?!...

Nu blir det tv-tittande, fika, dator och prison break innan jag ska krama kudden. Imorgon blir en hård dag. Börjar med ett gympass sen samlas vi på staben kl10.00 för att förbereda och packa grejer, sen far vi iväg. Kl11.00 börjar filminspelningen och beräknas pågå till ca 21.00. Torsdagen kommer se ut ungefär likadant förutom att sluttiden förhoppningsvis är lite tidigare. 
Picture