EFTER               FÖRE
Picture
Inte så bra bilder, och smarta jag har råkats fota förebilder på ena ögat och efterbilder på det andra... Haha nåja ni ser väl lite skillnad ändå kanske? ;)
       SKUGGA            PENNA
Picture
Skillnaden mellan skugga och penna. Inte den allra störta men det ser mer naturligt ut med skugga och man får inte de där skarpa linjerna. Blir nog bra när jag tränat lite och är lite mer van :)
Picture
 
Hemma idag.. Det var faktiskt ett tag sen jag var hemma från skolan sist känns det som. Det är ändå alldeles för ofta men vad ska man göra? Kan ändå inte prestera någonting på skolan när huvudet håller på att explodera så. Jag ska kliva upp och göra mig nå frukost nu sen får jag se vad huvudet säger. 
Tråkigt att vara hemma idag, då missar jag min gym tid ;( Men imorgon ska vi ha spinning/bodypump på gympan så tar igen lite då iaf :)
Picture
 
Eftersom mamma slängde bort mitt gamla 1000 bitars pussel när hon städade så lovade hon att köpa mig ett nytt, så fick henne att göra det idag. Valde det jag tyckte var finast, ifall jag kommer på att jag vill limma upp det och göra till en tavla ;)
Picture
Picture
 
Nike träningslinne  249;-  - 15%  =  212;-  (Team sportia)
Picture
Snö of Sweden armband  499;-  - 50%  =  249;-  (Hanzen)
Picture
Picture
ID ögonbrynsskugga + pensel  230;- + 240;- (Hudverket)
Picture
+ Kinamat + plock och färg av ögonbryn samt färgning av ögonfransar. Dock hade jag ett tillgodokvitto på Hanzen på 199;- och ett presentkort på hudverket på 400;- så blev ju lite billigare :)
Picture
 
Picture
Picture
Fortsatt filmredigering på staben idag. Har inte gjort så fruktansvärt mycket. Lunchade med tre snygga brudar på kina. Biff med purjo för min del. Skola igen ett tag, redigering och matte. Slutade kring 2 så tog en sightseeing runt näsbyn och hela köret med bussen i väntan på min tid på hudverket för plock och färg av ögon bryn samt färg av ögonfransar. En sväng upp till mormor och morfar efteråt i väntan på att mamma skulle sluta så jag fick fara hem.

Nu sitter jag här i soffan som vanligt, och med huvudvärk dessutom...
Picture
 
Picture
Sprättat iväg en hel del pengar idag. Men dock inte på onödiga saker. Och roligt är det att komma hem med massa nya grejer :D

Vad jag har inhandlat får ni se senare, ska se tv nu och försöka få mamma att massera mitt huvud för att få bort huvudvärken :(
Picture
 
Picture
Varför måste man bli nervös vid vissa tillfällen?! Det är väl ändå en helt och hållet onödig känsla. Jag menar, man blir oftast nervös för att man är rädd för att göra bort sig eller liknande, när man ställs inför något viktigt, när man bara vill göra sitt absolut bästa. Sen blir man nervös för att man har prestationsångest eller något åt det hållet och den nervösa känslan gör allting bara värre. Man gör fel, man säger fel, man spelar fel, osv osv, just för att man blir nervös. 
Det blir bara en ond cirkel. Man blir nervös för att man vill göra bra ifrån sig och känslan gör så att man gör sämre ifrån sig än vad man egentligen kan. En väldigt onödig känsla helt enkelt. BORT MED DEN!

Om jag tar mig själv som exempel. När jag ska spela piano så skakar jag så att jag knappt kan gå, sen när jag sitter på scenen och ska spela så skakar mitt ben, det jag ska trampa på pedalen med, så mycket så jag blir distraherad och orolig att det ska höras, så jag istället spelar fel på pianot... Jag blir nervös att jag ska spela fel och just på grund av det så spelar jag fel. Om känslan inte hade funnits, gud vad mycket roligare det hade varit att spela inför folk!
Samma när vi måste hålla föredrag i skolan. Jag kan det utan och innan när jag tränar men när jag står där inför klassen (folk jag känner, folk jag kan prata med hur mycket som helst annars och svamla på med) så tappar jag greppet. Jag börjar stamma, prata fort, glömmer att titta upp, glömmer vad jag ska säga och allt går åt skogen. Att stå och hålla föredrag är bland det värsta jag vet. Just för att jag blir så inni helvete nervös.
Picture
 
En mycket bra film. Fick tipset av mina bröder och nu sprider jag det vidare, se den! :)
Picture
Picture
 
Känner mig ensam såhär på alla-hjärtans-dag. Hade velat ha någon att ligga och mysa med :( (förutom hunden).. Men men vi siktar på nästa år istället? ;) 
Nä skoja bara, jag tycker inte att denna dag är något speciellt faktiskt. ärligt så tycker jag att folk gör lite stor sak av en inte så jätte speciell dag, egentligen. Roligt att få geléhjärtan på skolan iaf :D lättar som upp stämningen med lite löööve... 
Idag har vi iaf suttit och redigerat film hela dagen, med ett litet break för min matte lektion. Roligt att se hur filmen tar form, blir nog ännu roligare när vi får dit lite ljudeffekter, musik, bildövergångar osv.. :) Fick veta hur mitt matte nationella gick också (eller har vetat på ett ungefär, men nu fick jag veta mer exakt). Och det gick väldigt bra. Fyra poäng ifrån max. 56/60 tror jag de var. Och hur många "solar" har jag ingen aning om, hon ides inte räkna dem eftersom jag hade så mycket poäng utan dem... ;)  "-Helt klart MVG" och jag är mer än nöjd!
Picture
 
Till dig Sanna! ;)
Picture
Kevin Volchok från O.C. eller Cam Gigandet som har heter egentligen, mmm...
Picture