Här har ni hur resultatet blev efter att Sanna varit snäll och slingat min löshår:
Det går ihop väldigt bra med mitt egna hår och jag är väldigt nöjd!
 
Ligger nerbäddad i soffan på mellanparksgatan efter en helkväll med mina två underbara vänner Sanna och Linnea. Vi har ägnat kvällen åt hårfärgning/löshårsslingning och en hel del prat. Super trevligt och alldeles för sällan man gör såna här saker. Imorgon blir det att filma lite Zumba så jag kan inte sova hela dagen. Med detta säger jag nu GODNATT!
 
Ännu en dag som passerat. Gick bra att spela basket, var faktiskt ganska roligt måste jag säga. Har inte hänt så mycket intressant under dagen. Vi har fått våra newbody kataloger, så dags att börja sälja så vi tar oss till Los Angeles

Här har ni två till bilder som ni kanske kan se hårfärgen lite bättre på, vad vet jag. Dock var jag inte så vacker på bilderna, men det får ni leva med ;)
Nu ska jag se Sveriges Mästerkock och bli hungrig!
 
Cirka femton minuter kvar innan jag måste sätta mig i en iskall bil och åka till skolan. Dagen börjar med basket på idrotten, är inte det minsta taggad. Sen har vi engelska och slutar dagen med en bokredovisning på svenskan av en väldigt konstig bok. Förvandlingen heter den. Vi fick en vecka på oss att läsa ut den, men eftersom det bara var ca sjuttio sidor så var det inte helt omöjligt, läste som en galning igår kväll, innan jag såg ett avsnitt Top Model Sverige och två avsnitt Project Runway och sedan slocknade. And now, here we are, back to school.. 
 
Blev klar med min målning på iv:n idag. Nu måste jag börja på något nytt..
 
Här har ni resultatet:
Dock inte de bästa bilderna, har försökt få mamma att fota lite med systemkameran men de blev skitdåligt så fick duga med några usla photoboth bilder... Är iaf supernöjd! Är finare än på bilden och man ser slingorna mer i verkligheten. Får testa att fota någon gång i dagsljus istället.
 
Redan måndag och jag insåg just att jag inte har bloggat på en hel vecka... 

Ligger i sängen hos Jimmy och ska alldeles strax kliva upp, sminka mig och äta lite frukost. Sen bär det av mot Basement för att få sig en liten uppfräschning kring huvudet av Sanna. Jag lovar inget, men ni kommer nog mest troligt få se resultat senare ;)