Lång skoldag idag, slutade inte förrän 3 nästan, dock var den inte så jobbig, har mest bara suttit. Blev vårrullar till lunch med Sandra. Efter skolan har det bara varit bil bil bil.. Jag övningskörde hem, läste lite teori och gjorde ett teoritest när jag kom hem, sen har jag suttit med Olle och kollat på stereogrejer till bilen innan jag har begett mig ut i garaget för att förbereda bilen för målning. Har bestämt mig med att jag ska köra med pappas skruttbil nu tills närmare mot sommaren eftersom jag får ha den gratis, och sen köper jag en finare mer mot sommaren :))) Men ska försöka göra den så snygg det går med så lite pengar som möjligt, så vi får väl se om jag lyckas eller om det går åt andra hållet ;-)
Ikväll har jag iaf hunnit med att 
  • Våtslipa hela bilen
  • Slipa bort lite rost
  • Tvätta
  • Torka med aceton
  • Maskera med maskeringstejp
Imorgon sätter jag igång med färgen! Tidig uppstigning!
 
Hittills har min alla hjärtans dag varit super bra. Och då har jag ändå inte träffat älskling ännu (förutom en liten sväng då han skjutsade mig till stan). Jag har haft UBK (lilla uppkörningen) och riskutbildning 2 (halkbana) och båda gick super bra tycker jag. Var "snöstorm" eller vad man ska kalla det när jag hade UBK, så var mycket snö på vägarna och väldigt dålig sikt så jag trodde att det skulle gå käpprätt åt h-vete. Men det gick bra iaf. Och halkbanan var bara rolig att göra, få pröva på att bromsa på olika sätt och testa hur understyrd och överstyrd känns, självklart var överstyrd roligast när man fick sladda ;-)

Nu ska jag gå och äta middag och sen kommer Jimmy förhoppningsvis hit snart :-) ♥
 
Körkortet närmar sig med stormsteg. Imorgon har jag UBK (lilla uppkörningen) och halkbana, inte så nervös för tillfället men tro mig, det kommer! Sen är det inte så länge så har jag teori och uppkörning.. Usch, blir nervös av bara tanken.
 
...från att göra ytterligare en beställning från Nelly. Nu hade dem fått in klänningen jag har velat ha, i min storlek. Passade på att beställa ett par shorts och ett till par skor också. ;-)
 
Blev ganska mycket övningskörning. Och så blev man bjuden på Valhall mat också, mums. Nu är jag hemma iaf, har pluggat lite teori, ätit en löjromstoast och nu väntar jag på att Jimmy ska komma och spela lite mario med mig. :)
 
Femton minuter kvar innan skoldagen är över. Idag har vi skrivit texter om alla hjärtans dag och redigerat Jokkmokk bilderna. Nu när vi slutar kommer Kalle och hämtar upp mig så vi ska fara och övningsköra lite innan jag sedan skjutsar hem mig själv.
 
Nu börjar det likna något! Har varit och övningskört lite med mamma och det gick bra och sen när jag kom hem gjorde jag ett test. Det börjar ta sig! Är dock fortfarande väldigt nervös och osäkert på att jag kommer klara det när det väl gäller...
 
Tänkte bara visa er hur stor skillnaden kan vara på löshår och löshår. På bilderna nedan ser ni mina clips som är av europeiskt löshår och även Sannas keratinvax som är indiskt löshår. Ser ni någon skillnad på kvalitén? Kan ju även tillägga att jag köpte mitt (om jag inte minns helt galet) i början av januari förra året, så det är alltså över ett år gammalt. Och om jag har förstått rätt så är Sannas löshår bara några veckor gammalt. Och båda är inköpta från Rapunzel.
Det är stor skillnad! 
 
Har haft en supertrevlig helg men mina två älsklingstjejer. Igår var jag en sväng på folketshus tillsammans med Emelie och Emelie från klassen och filmade och fotade ett zumbapass. Det var faktiskt jättekul att se på, vilket tryck det var när så många dansade zumba i samma rum. Senare återvände vi till leggan där vi senare gjorde en gomiddag som bestod av färdiggrillad kyckling, pommes, paprika och rosé. Resten av kvällen spenderade vi på andra ställen. Det vart (trots att Sanna var tvungen att gå hem tidigare pga huvudvärk :-/) en hyfsat lyckad kväll. :)
 
Efter en lång tid av storleksbevakning har dem äntligen kommit in i min storlek. Var bara att klicka på en knapp så är dem nu påväg hem till min brevlåda. :D