Yeeees :D

Min dag imorgon kommer se ut (på ett ungefär) såhär:

*Skola 08.00
*Engelska till 09.30
*Hål 2h 40min
*Nisse kommer och hämtar mig
*Sticker till Luleå
*Köper mobil
*Tillbaka till skolan
*Samhälls
*Slutar 13.40
*Besöka mormor och morfar

Sen vet jag inte riktigt vad som händer :)
Picture
 
Picture
Picture
 
Hoppas bara den går att sätta i verk.

Resultatet om den fungerar är iaf att jag kommer att ha min nya telefon redan imorgon :D iiiiih!
Picture
 
Har haft lite hemma-spa såhär på kvällskvisten en helt vanlig torsdag. Tog mig en varm och underbart skön dusch, tvättat hår osvosv.. Sen tog jag en ansikts scrub och skrubbade bort lite onödig skit från ansiktet och efter det smetade och kletade jag på en aniktsmask som fick sitta där ett tag. När jag tvättat bort den smorde jag med min dagliga ansiktskräm och nu är jag "len som en barnrumpa" i ansiktet. :)
Picture
Picture
 
Jag vill ha en sånhär istället:
Detta är en LG P990 Optimus 2X. Den har fått typ högsta betyg i massa tester och Nisse började försöka övertala mig att köpa en sån istället, tror han lyckades ganska lätt.. Så blir nog att fara och köpa en sån nästa vecka, mest troligt. Går att köpa nu dirr tror jag men är nog bättre att vänta en vecka åtminstone så jag inte ändrar mig igen ;)
Picture
 
Picture
Kom just hem, har varit en snabbis till kalix. For med Nisse på druggen en sväng innan dom stängde. Fick mig två PK. Niceee. Nu ska jag nog sova snart. Fått klart både CV och personligt brev idag, jag är nöjd. Nu kan jag sova gött.
Picture
 
Ett evigt skrivande. Nu håller jag på med mitt personliga brev, vet inte riktigt vad jag ska skriva i det.. Men CV:t är klart iaf! :D 
Var ut och fotade lite till till mitt lilla fotoprojekt med temat "infruset" till skolan. Fick några fina bilder i de fina vädret, det var dessutom typ solnedgång också. 
Nu ligger jag i sängen och redigerar lite av bilderna och käkar pepparsalami. Eldar som fan i munnen eftersom jag inte har något att dricka till :(
Picture
Hade varit gott att ha en sån.. Fotade den i Söndags när jag var ut på min fösta runda.
Picture
 
Picture
Förhoppningsvis kommer jag att vara ägare till denna skönhet i mitten på nästa vecka. Den beräknas nämligen att komma in i lager på onsdag. Så har jag tur så har jag den hos mig nästa vecka. hihi längtar :D har haft min Samsung Touchwiz i 2,5 år nu snart, så ni kanske förstår att jag är sugen på en ny.. :)
Picture
 
For hem tidigare från skolan idag, huvudvärkens fel. Så nu sitter jag här och försöker få bort den, går inge bra. Tänkte sova bort den men kunde inte somna så det sket sig.. Ska försöka göra klart mitt CV nu iaf så jag kan fara och söka lite jobb. 
Picture
 
Less, så jävla less...

Sen undrar jag vad vissa människor håller på med? På senaste tiden har folk sagt väldigt mycket åt mig och sen gör dom en annan sak. Sådant stör mig. Varför inte bara säga vad man tycker/tänker/känner/vill direkt från början? Skulle bli otroligt mycket enklare.

Tack och hej, leverpastej..
Picture