Jag har hunnit med rätt mycket idag faktiskt, fast ändå inte.. Beror på hur man ser på saken ;)
Jag har hunnit vara en sväng till stugan och köra lite skoter medan resten har klyvit ved. Så har jag försökt maxa min skoter, se hur fort den går. Kom upp i 170 sen gav jag upp, så kan väl säga att den går MINST 170! ;D
När jag kom hem så bar det av mot Kalix en sväng med Nisse sen fick jag övningsköra lite på vägen hem. Var runt lite i nyborg och till marahamn en sväng och kolla på det öppna vattnet ;) Nu sitter jag hemma och dricker lite PK och väntar på att jag ska få sällskap :)
Picture
Picture
 
Strålande sol ute och varmt. Känns nästan som sommar redan nu. Satt ute och solade ett tag igår när jag och Jimmy var i stugan med mamma och pappa. 
Picture
Picture
Dom här bilderna är tagna ut från mitt fönster med webbkameran så inte så bra kvalla, men roligare med en dålig bild än ingen bild alls, eller hur?! ;)
Picture
 
Nu skiter vi i det här, jag lovar och lovar att komma med uppdateringar och sen gör jag det inte. Det funkar ju inte att göra på det viset. Så nu ska jag skita i att blogga om en massa gammalt och fokusera på nytt så kanske jag har större lust till att uppdatera. :) 
Picture
 
Nu blir det bara värre och värre. Jag är usel på att uppdatera nuförtiden.. Kanske kommer något inlägg lite senare om ni har tur. Ska verkligen försöka idas göra det. Men det återstår att se :)
Picture