Picture
 
Picture
Sen tar vi sommarlov!!!
Picture
 
Hojja, min mage kurrar jättejättejätte mycket nu, men gruvar mig som satan för att äta eftersom det känns som att jag har ett rivjärn i halsen. Kan knappt svälja för det tar emot.. :(

Har iaf fått iväg en beställning på en present åt min älskling som fyller år på onsdag. Hoppas bara det hinner komma.. Kan tyvärr inte visa vad jag beställt för jag vet att han ser det isf, och det är ju inget hit ;) Ni kanske får se efter onsdag.
Picture
 
Nu har fotograferna redigerat bilderna på mig från sommartemat. Så här får ni kika lite om ni vill:
Modell: Hilda Bergdahl (jag)
Frisör: Linnea Forsberg & Malvina Hakkaus
Stylist: Anna Jönsson
Foto/redigering: Sanna Andersson, Linnea Maijanen & Sandra Rönnqvist
Picture
 
Nu är det sjuka i luften.. Jag känner mig jätte krasslig, har ont i halsen och körtlarna har svällt upp som ***, huvudvärk, magont och trött. Min pojkvän har också gått och blivit sjuk. Så lagomt nu sista veckorna av skolan för mig.. Nu när man måste vara där för att hinna färdigt med allt. Men men, finns inget att göra åt.

Har försökt räkna lite matte här hemma idag iaf. Går inte så jätte  bra utan lärare som kan hjälpa, men måste försöka hinna räkna ut boken innan 1 juni då vi har nationella i matte B, men har nog inte så jätte mycket kvar så ska nog gå bra :)
Picture
 
Picture
Åkte iväg till Nikkala efter skolan i fredags. Spenderade kvällen/natten och det mesta av lördagen där. Vi tog det bara lugnt, åt god mat, badade bastu och badtunna i ca tre timmar och byggde lite lego med Jacob :)

På lördag efter middagen åkte vi (jag och Jimmy) hem med Olle och Malin, sen for jag och umgicks lite med en saknad Moa. :)
Picture
 
Picture
Picture
Min elkling har kadat sej :(
Picture
 
Här är vad jag har handlat:
Picture
Picture
Picture
Picture
Jacka, kofta, tröja, jeans, solpuder, nagellack, ear-cuff, mascara, foundation, rouge.

Jackan som jag har köpt är en likadan som jag har haft köpt här i Kalix för bara någon vecka sedan, bara i en annan färg. Men den lämnade jag tillbaka för kände att jag behövde pengarna till annat. Och så hittade jag den i Luleå nu i en snyggare färg och halva priset! :D 
Picture
 
Har precis skrivit klart samhällsuppgiften som ska vara inlämnad imorgon om hur jorden kommer se ut år 2050. Men om jorden kommer gå under på lördag, varför ska vi ens skriva de då?! ;O ;)

Kom hem från Luleå för ett litet tag sedan. Har varit dit med mamma efter hon slutade. Jag däremot har inte varit på skolan alls idag. Hade så ont i huvudet och magen i morse så var tvungen att fara till Jimmy och vila bort det. Det gick iaf över efter några timmars sömn.

Vad jag har inhandlat i Luleå kommer ni alldeles strax få ta del av ;) måste bara fota lite..
Picture
 
Igår rök mina nötta toppar och min enorma utväxt, vilket var otroligt skönt. Skaffade mig även några mörkare slingor för att få en fin naturlig effekt med lite olika nyanser :)
Picture