Börjar vänja mig vid dessa korta dagar. Sovmorgon till tio och slutade halv två. Imorgon börjar vi inte förrän tolv och slutar nog kring tre. 

Sitter och försöker få gjort stockholmstexterna just nu, men var tvungen att ta en paus. Tror inte jag orkar göra något mer idag. Ska åka upp till Kalix om ett tag för att hämta Jimmy. Får se om man kanske gör sig en sväng till solariumet när jag ändå är i Kalix. 
Hittade en bild på mina två älsklingar sen i våras när vi var med skotern ut till iskanten. Så söta så!
 
Jag insåg tidigare att jag nog aldrig mer i hela mitt liv kommer att ha någon mer engelska lektion... Kändes lite skumt att tänka så. Men idag har vi haft de sista två delarna av nationella och det var det sista vi gjorde så. På tal om nationella så tror jag det gick käpprätt åt h-vete.. I alla fall de delarna vi gjorde idag, läs- och hörförståelse. För det första så pratar dom JÄTTEsnabbt så man hinner inte med, sen har dom någon konstig dialekt och pratar jättegrötigt på hörförståelsen. Läsförståelsen är också svintjorvig enligt mig. Sen tycker jag inte att tiden räcker till, man får stressa igenom hela skiten.. pannkaka.
Jag har även insett att jag nog borde städa mitt rum. Samlade bara ihop alla tomburkar som fanns i mitt ru, och det blev en hel påse. 
 
Nu har jag fixat en ny youtube användare så jag ska kunna ladda upp lite videoklipp. Och här har ni ett klipp på söte Göte som jag har lärt att rulla runt :)
 
Hemma tidigt idag också. Skööööönt. Har suttit och läst lite bloggar just så tänkte att jag kan väl också vara snäll och uppdatera lite. Tänkte göra mig nå nudlar eller något annat enkelt och se lite svensson svensson innan jag ska försöka ta tag i lite mer skolarbeten. Har pratat med syon idag och har kommit fram till att jag kommer ha alldeles för mycket poäng. Blir ca 750 poäng för mycket!.(?) :o så jag måste föröska komma fram till något jag måste välja bort. Fast det går ändå inte att välja bort nog mycket så jag kommer ändå ha för mycket poäng.. :p
 
Sovmorgon till tio men ändå har jag varit vaken sen sju.. Och inte gjort ett piss, ligger fortfarande i sängen, detta är väldigt onödigt.. ;) Vaknade av ett sms av min pianofröken om att jag inte har piano idag, vilket jag helt hade glömt bort. Så nu har jag ännu kortare skoldag än vad jag förväntat mig. Har historia i ca en timme sen matte i kanske en kvart eller så. JOBBIGT ellerhur?! ;) 
 
Har suttit framför datorn ett bra tag nu. Gjort bort både ett referat i svenskan samt projektplanen inför projektarbetet i trean. Jag måste säga att jag är enormt taggad för att börja med projektarbetet. Tycker att det ska bli riktigt roligt, speciellt när jag har slutprodukten i mina händer. Men tror inte att jag ännu ska avslöja här vad jag har tänkt göra för någonting. Ni kanske härmar mig?! ;)

Nu tar jag bilen och åker upp till Kalix för att möjligtvis sola men mest för att hämta upp min pojkvän för att sen åka hem igen och se big brother innan läggdags. Och det känns väldigt skönt att jag har sovmorgon imorgon, till TIO :D
 
Som vanligt är jag hemma innan tolv på måndagar. Har ätit vårrullar till lunch framför Svensson Svensson och nu försöker jag finna orken till att börja plugga. Har en massa olika inlämningsuppgifter som jag vill göra bort men vet inte riktigt var jag ska börja. Kommer förmodligen sluta med att jag somnar här på soffan istället..

Alla Stockholmsbilder är nu redigerade men tyvärr finns dem bara på skolans datorer så kan inte lägga upp, men om ni vill se kan ni besöka min medieblogg: mphildabergdahl.weebly.com
 
Ännu en helg har passerat. Inget speciellt har hänt i helgen. I fredags hade jag och älsklingen lite mys framför tv:n och såg bl.a. Sverige-Norge i hockey vm. Vi var alltså bara hemma och mös och åt lite ost och kex.
Och i lördags var jag chaffis hela kvällen. Vi åkte till Piteå på Piteå cruising och vädret var inte det bästa kan jag säga. Det snöade och var flera centimeter snö på vägen och vi mötte inte en enda plogbil. Så med en bil som är tre centimeter hög från marken och dåliga vinterdäck utan dubbar så tog vi oss efter många om och men till Piteå efter att ha kört mellan 50 och 70 km/h hela vägen. Gång på gång höll bilen på att få sladd och alla fick hjärtat i halsgropen. Har ont i nacke och axlar efter att ha suttit och spänt mig i flera timmar. Måste varit bland det värsta jag varit med om.

Hemvägen gick lite bättre iaf, kunde nog köra uppåt 80-90, men var fortfarande väldigt ostabilt väglag.. Tror inte att vi var hemma i sängen förrän halv sju - sju.
 
Jag har tio hål i mina öron varav två är täckta av en stav och ett av en lite grövre ring, båda i kirurgiskt stål. De sju övriga då? Ja, dem brukar jag jag ha silverploppar i. Men nu är det så att jag möjligtvis blivit allergisk mot det. Det har kliat och blivit rött och varigt, så jag har inte haft något i de hålen på flera månader för att se om det går över men det blir direkt likadant igen. Så i fredags har jag varit med min mamma på Fritz Ohlsson och köpt blomdahls allergifria örhängen. Och jag måste säga att det är väldigt dyrt att vara allergisk, speciellt när man har så många hål i öronen som jag.. Men nu kan jag iaf använda örhängen igen! :D
 
Jag vet, jag vet, jag har varit lite dålig på sista tiden. Men nu är jag här igen.
Har hunnit vara en sväng till Stockholm med klassen och "perukerna" (frisörerna) i tre dagar. Massa olika studiebesök, bl.a. på Svt/UR, Dramatiska Högskolan, stora kostymförrådet, riksdagen och så har vi varit på fotografiska museet. För min del så var det bästa på hela resan själva flygningen. Jag älskar att åka flygplan! Men i övrigt så tyckte jag att det var en lyckad resa överhuvudtaget. 

På skolfronten har vi nog inte sådär jättemycket kvar att göra. Känns som att det jobbigaste redan är bortgjort. Hade historieprov förra veckan, var sjukt nervös inför det och trodde aldrig jag ens skulle klara GODKÄNT eftersom jag varken visste vilket århundrade vi hade om eller vad tiden hette innan jag började plugga. Historia är verkligen det värsta ämnet jag vet. Jag får aldrig in årtal och namn i skallen och det känns som att det är mest årtal och namn som historia handlar om, i princip... ;) Men...nu ska ni få höra: JAG FICK ETT MVG!!! Believe it or not. Men det är faktiskt sant. Och jag är så himla stolt över mig själv. Wiiiho!

I onsdags hade vi muntligt nationella i engelska och det gick iiiiiiinteeee bra. Skulle bl.a. säga "unintentionally" och sluddrade bara på orden hela tiden... Idag har vi uppsatsen, får väl se hur det kommer gå. Wish me luck!

Måste bara tillägga att jag saknar min pojkvän. Jag har fått sova ensam inatt eftersom han är sjuk och har sovit hemma. :( Krya på dig!! :-*