Mexivcanasoppan är på spisen och desperate housewives håller på att laddas över till usb minnet. Slutat tidigt idag som vanligt. På skolan har jag börjat skriva på "la familia" numero två och sorterat alla mina bilder i mappar så de kan bedömas. 


Vi såg en sjukt bra film igår innan vi skulle sova. "This means war". Se den!

Rest

13/5/2012

0 Comments

 
Nu är vi hemma igen efter en hel helg i stugan. Har varit super mysigt och jättejätte skönt att få vila ut en hel helg. Och veckan lär inte bli så jobbig heller för vi har så få lektioner, dessutom så är det LÅNGHELG!!! :D 

Nu ska jag fortsätta se Big Brother med min älskling. Godnatt allesammans!
 
Gooood fisk till middag. Nu tvingas man se nå jeekla hockey VM Sverige - Italien. Ska tvinga dem att spela kort med mig sen ;)
 
Det bara blåser och blåser. Vad ska man hitta på? Har spelat lite poängpoker för ett tag sen. Och beställt lite nya stavar och jox till öronen. Nu är bastun eldad så det blir väl att bada lite sen. 
 
Tänk om man skulle bli såhär glad varje gång man kom ut till stugan ;)
 
Götes första gång på vattnet, han tyckte nog om att åka båt. :)
 
Nu är vi ute i stugan. Gick bara bra att åka båt, var inge is alls kvar i princip. Har ätit lite mexicanasoppa och sett lite hockey. Huvudvärken har gått över nu efter många om och men, jag tog en treo och sen masserade mamma mitt huvud så den försvann.. :) 

Blir nog läggdags för oss på ett litet tag, så får vi se vad vi hittar på för skojjsigt imorgon. Att en bastu står på schemat är då ett som är säkert! Tror dock inte jag vågar bada i havet..
 
Det bara dunkar i mitt huvud just nu!! Har haft ont sedan igårkväll men känns som att det alldeles strax kommer bryta ut på riktigt.. 

Jag sitter hemma i kökssoffan och väntar på att Jimmy ska komma hem från jobbet, så ska vi åka ut med mamma, pappa och Göte till stugan, för första gången med båt det här året. Har varit och handlat en massa onyttigheter så vi ska klara oss hela helgen. Mmmmmmums!

Började som sagt inte förrän tolv idag. Och Göte har fått vara med oss på staben när vi harr suttit och spelat in lite ljud. Vi ska nämligen dubba och göra en egen version av superhjältarna. Är ganska tjorvigt eftersom vi inte har haft eller kommer att ha någon lärare när vi gör det, så om något fuckar upp sig så går det inte så bra att gå vidare... 
 
Två och en halv timme kvar tills skolan börjar och jag har redan varit vaken minst lika länge.. Så går det när man har en liten söt som man måste babysitta. Göte och jag ligger på soffan och myser framför Harry Potter just nu. Men måste nog gå och duscha och fixa mig lite här på ett tag så jag slipper stressa så mycket sen :)
 
Hittade en film på datorn sen när Göte just hade kommit till oss. Han tyckte (som de flesta valpar) att spegelbilden var riktigt rolig.. ;)