Har tagit ett litet break i "syandet" för att äta lite..
Picture
ost & skinkpaj..
..och se lite..
Picture
..Kick Buttowski.  ;)
Picture
 
Tjugo över tolv och jag ligger fortfarande i sängen. Kan det bero på vädret? Svar: Ja. Men Ska ta och kliva upp alldeles strax för jag känner hur det börjar hugga i magen av hunger. Efter jag fått i min något i magen ska jag nog gå och ta itu med min OnePiece, som jag skulle börja sy förra hösten.. Tror dock inte att den kommer bli så bra längre, för det vart jätte konstiga och fula sömmar i de lurviga tyget som jag har valt. Vi får väl se och hoppas på det bästa.

Sen om ni känner för det kan ni gå in på fliken Blommor & Blad för nu har jag lagt upp fyra nya bilder, men ni har antagligen redan sett dem eftersom dom även finns här på bloggen lite längre ner. Men jag har även ändrat headern lite där också :)
Picture
Picture
 
Visste ni en sak?

Idag har halva sommarlovet gått.. Och halva sommarlovet har vi kvar..
Fem veckor har gått.. och fem veckor är kvar..
Picture
 
Grattis till min famme som fyller 84 år idag! Har varit dit och fikat och grattat henne på hennes födelsedag tidigare. Sen har vi även varit förbi till min mormor och morfars kolonilott (en liten stuga) och hälsat på dom en liten stund idag. Nu ligger jag i sängen och har just ätit lite engenodlade jordgubbar med ovispad grädde och ska alldeles strax se Johan Falk på tv. :)
Picture
 
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
Tråkigt väder idag, jag som hade hoppats på sol så jag hade fått sola lite idag. Solade ca 1 timme igår och såg att det tog rätt mycket faktiskt, vilket jag inte trodde att det skulle göra. Istället blir det att fixa sig lite för att fara till Kalix och gratta farmor som fyller hela 84 år. Sen ska vi nog gå ut och äta någonstans lät det som. 
Picture
Picture
 
Marknaden var större än jag mins den sen jag varit där med mormor och morfar när jag var liten. Hittade ingenting som jag ville ha först så var tvungen att köpa något bara för att ha köpt något ;) 

Köpte iaf lite sockar. Skitsnygga! eller så inte.. hatar mönstrade sockar (har bara svarta) men det var 12par för 100 så man kan ju inte låta bli ;) hur snygga dom än är...
Picture
Picture
Har velat ha en hatt hur länge som helst, så var tvungen att köpa en (trots att den var lite stor..). 
Picture
Och denna mössa är väl bara såå likt mig, kan aldrig låta bli att köpa något som har apor på sig ;D he-he
Picture
Picture
 
Då var denna fredag nästan över. Har varit en skön fredag måste jag säga. Har legat i sängen mest hela dagen, ätit tacos till middag, suttit hos grannen och pratat lite, varit en sväng till kalix och köpt lite gotta och nyss kommit hem. Nu blir det att gå och slå igång bastun och spola upp vatten i badkaret för att bada lite innan man går och lägger sig i sängen och äter lite chips och dipp till en bra film innan man somnar :) Imorgon åker vi till Ökx för att gå på marknad! ;) JIPPIE!!
Picture
 
Ännu ett filmtips av mig.
Picture
Picture
 
Fy skäms! -åt mig själv.. Just nu gör jag precis det jag lovade mig själv att inte göra: sova bort sommaren. Finns dock inte så mycket annat att göra men känns så hemskt att ligga inne dagar som denna. Men vad ska jag göra? För det mesta är jag ensam i Kalix och har inget att göra och nu när Jimmy är sjuk vill jag ju inte lämna honom här inne medan jag går ut och lägger mig i solen.. Nä men när han blir frisk måste det bli ändring på detta! JAG LOVAR! 
Picture
Picture