åt denna lilla sötnos!
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Hjärta dig Ottilia!
Picture
 
Skellefteå överträffade mina förväntningar med hästlängder. Shoppningen var grym, staden var jättefin och människorna super trevliga. Ni vill inte ens veta vad jag har haft för fördomar innan jag varit där ;)

Detta har jag köpt:
Picture
Picture
Allt från H&M.
Picture
 
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
Jag är en sånhär människa som är otroligt mörkrädd men ändå tycker det är jätte roligt när det blir strömavbrott. Vilket det var i söndags när vi kom hem från Skellefteå. 

Det började med att vi skulle tanka så vi skulle ta oss hem till mig, eftersom det inte var många droppar kvar i tanken. Vi for på obemannade OK där det var helt dött. Ingenting funkade. Så vi for till bemannade OK istället, samma sak där, plus att hela OK var kolsvart och klockan var inte mer än kring 18.00. Vad hade hänt? Vissa i bilen började fantisera om zombieattacker men deras tankar skenade iväg lite väl långt. Nä utan de som hade hänt var att det var strömavbrott, i hela kalix. Nåja, vi for på Coop för att köpa lite chips och dipp. Där var det såklart också kolsvart. Jippie tänkte vi, vad roligt att handla i en mörk affär. Men när vi var i kassan var det inte lika roligt nåmer. Det gick inte att betala med kort, och ingen av oss hade kontanter. Vi for hem till Jimmy för att tänka ut vad vi skulle göra. Dom kanske hade nå bensin hemma! Och det hade dom, men... var den oljeblandad eller inte? Vi kunde heller inte ringa och fråga någon eftersom ingen hade ström kvar i mobilen och deras trådlösa hemtelefon inte funkade av någon konstig anledning. Nå jag kan ju passa på att göra lite mat medan vi väntar på strömmen tänkte jag, jag var utsvulten. Dum idé.. det gick ju inte heller utan ström. Så vad gör man? Ingen bensin, går inte att tanka, slut ström i mobilen, går inte att ladda, går inte att ringa och fråga om bensinen går att använda, går inte att betala chips med kort och går heller inte att ta ut pengar. Vad skulle vi göra utan elektricitet alltså?! INGENTING.

Som tur var kom strömmen tillbaka efter ett tag. Men tänk efter lite, välden skulle ju gå under om all elektricitet i världen bara skulle försvinna.
Picture
 
Hemkommen för några dagar sedan, har dock inte orkat blogga förrän nu. Vi hade iaf en riktigt rolig helg. Måste göras om nästa år. 

Här har ni några bilder från helgen, mer finns att se på facebook.
Tack alla medverkande för en  grym helg!
Picture
 
Min onepiece är typ klar nu! Eller nä. mycket kvar att göra innan den är helt klar, men det är bara smådetaljer, den är iaf användbar nu ;)

Blir nog att fara till Skellefteå på trästockfestivalen imorgon med Linnea och Juppi. Där slår vi upp varsitt tält och sover över till på söndag. Kommer bli grymt roligt tror jag. Ett problem bara... VI HAR INGT TÄLT ÄNNU.. :(
Picture
 
Detta fanns i mitt paket:
Picture
Ett par supermysiga fredagsmysbyxor som jag vunnit för att jag skickat in steckkoder från chipspåsar. Var dom inte så jag trodde att dom skulle se ut, för på bilden såg det ut som att det var svarta plyschbyxor med texten fredagsmys broderat på benet. Istället var dom bruna i någon trikå med fredagsmys tryckt på benet. Nåja, dom var ganska fina iaf :))
Picture

Post

20/7/2011

0 Comments

 
Roligt att hämta posten idag! :D
Picture
Picture
 
Uppe före tuppen igen. Denna gång utan att somna om igen. Funderar på att kliva upp och äta frukost och sen gå och sy utan att ens försöka somna om igen, om jag orkar. Ser iaf ut som att det kommer bli fint väder idag så om jag gör bort och sy nu så kan jag ju lägga mig och sova lite i solen sen, bra plan ellerhur?! ;)
Picture
 
Dagens sysselsättning:
Picture
Picture
Picture
Picture
Det börjar faktiskt likna något annat än ett tygstycke nu, men än är det mycket kvar innan den är klar.
Picture