Nu är löjan slut för i år. Hade även "rensfest" idag, vi fick smörgåstårta med löjrom. Jag är då nöjd, eller nja det lät dåligt, jag är STOLT. Har lyckats få ihop 118 timmar. Det är fan 11800;- . Och mitt mål var att få mer än förra året, vilket var 67 timmar, jag slog mitt rekord rejält. 
   Så nu blir det att köpa skoter! Sen måste jag ju betala alla skor jag har beställt också. Råkades beställa ett par till alldeles nyss. Fast har velat ha dom länge, men när jag skulle beställa sist fanns dom inte kvar.. Men nu hade dom tydligen fått in nya. :)
Picture
Picture
 
   Jobbat endast 2h & 20min, det märks att det börjar närma sig slutet för i år. Är sista dagen imorgon. Sen hoppas vi på en Löjfest på fredag! ;)


   
Picture
 
 Dom fick 20 bingar igår (rekord), så när vi gick hem 02.30 i går natt och hade jobbat 8h så var det fortfarande kvar 8 bingar och några korgar. Det var bara till att fara hem och lägga sig i sängen några timmar för att sedan kliva upp halv 8 för att jobba igen halv 9. 
   Blev inge skola för mig idag. Jobbade istället 8h & 40min och tjänade närmare 900;-. Sen fick jag ändå gjort bort uppgiften vi skulle göra på skolan. Vi skulle dokumentera ett yrke, så då fotade jag bara litegrann där. Så förhoppningsvis så missade jag inte så mycket. 
Här är några av bilderna som jag har fotat idag och några är från en gång tidigare jag har.
Picture
 
'Cause now I'm flying higher than i ever could imagine And i was supposed to be scared of heights, like what happened? I guess we change, some for the best, some for the worse I'm stuck somewhere between em, it hurts

Picture
 
  Funderar starkt på att köpa kattlinser till Halloween. Ska nog till 99% göra det. Fast kanske inte förrän i slutet av veckan. Väntar ett tag ifall jag hittar något bättre alternativ. 
Picture
En sak till: DEN som INTE klär ut sig HALLOWEEN är TRÅKIG !!!
Picture
 
Picture
 
  Nu går vi in på sista veckan med jobb (mest troligt). Hade velat jobba mer och hinna tjäna mer pengar så jag har råd med en bättre skoter. Men nog vettja jag har råd med någon som duger, man kan ju inte alltid ha det bästa. Längtar jätte mycket tills jag har köpt en och det finns snö på marken. Då blir det att köra! 
   
Picture
 
Snart kommer dessa två snyggingar i min brevlåda!
Picture
Picture
 
Man kan aldrig få för mycket skor!
Klicka för att se större.
Picture
 
   Lugn fredag. Spenderades först hos Simon innan vi for hem till grannhuset och spelade Mario på Wii med Olle, Malin och Cissi. Roligt roligt. Fick ont i huvudet senare så vi gick hem och sov. Natten/morgonen har bestått av mardrömmar, mardrömmar och ännu mera mardrömmar. Steg inte upp förrän klockan nästan var två. Det var riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull iaf. Nu ska jag sminka mig och fixa håret medan jag väntar på att middagen ska bli klar. Sen bär det nog av mot Kalix. Hoppas vi hittar på att göra någonting roligt idag!
Picture