Äntligen!! säger jag bara. Äntligen klar med min analystext. Trodde aldrig jag skulle bli det. Lyckades få ihop 1001 ord, ca två A4. Hoppas bara den duger. Nu ska jag bara fördriva tiden lite i några minuter innan vi får gå på lunch. Efter lunch har vi bara filmvisning av våra musikvideos sen får vi sluta. Tror man kommer få skratta lite. hehe

   Beslutsångest om jag ska fara på yoga ikväll.. Man ska ju tydligen inte yoga under mensen (fråga mig inte varför). Men jag har ju lovat mig själv att börja träna den här veckan, och jag vill ju fara så... Nåja, har fram till klockan 17.00 att bestämma mig.
Picture
 
  Sitter på staben och har karaktär. Vi ska skriva en test om vad vi tycker om texten "Sebbe visste att han snart skulle dö". Det är den hemskaste texten jag läst, men den var riktigt bra skrivet. Men nu när jag ska skriva en text om den texten så står det helt och hållet stilla i mitt huvud. Kommer inte på ett enda ord.
Dessutom har jag ont i magen så jag sitter bara och vrider och vänder på mig i stolen..


Vi slutar 13.00 idag :D
Picture
 
  Soppan står och bubblar på spisen så passar på att blogga ett sista inlägg för idag medan den blir klar. Tänkte bara säga godnatt och att jag nu ska ta mig en stor skål mexicanasoppa och lägga mig i sängen och se en film. Tänkte slå på "Get him to the Greek"
Picture
Picture
 
  Har städat ett litet tag. Är inte så mycket kvar nu. Men var tvungen att ta en paus i städandet ett tag för hittade en dagbok som jag hade i typ 4an-5an. Började läsa lite och det stod en hel del saker som jag fick skratta åt så jag var tvungen att läsa allt. Haha tänk hur mycket man förändras. 


Här är en bild av klass 4a på Ytterbyns skola år 2004-2005 som jag hittade i dagboken.
Picture
Picture
 
Picture
  Kommentarer som dessa kan man få överallt. Denna har jag fått i gästboken på Bilddagboken.se. Kan också säga att detta inte är den fösta. Personer som skriver dessa kommentarer vill oftast vara anonym, för att man inte ska kunna veta vem som skrivit det. Men om man nu verkligen tycker något (speciellt om det är något negativt) ska man väl kunna stå för det?! Annars är det väl lika bra att hålla sina tankar för sig själv. Sen vill jag också säga till dessa "anonyma" personer: har jag någonsin påstått att jag är snygg? har jag skrivit det någonstans? har jag sagt det? nej. var väl det jag tänkte. :)
   Och till alla er andra som också har fått elaka, anonyma kommentarer: Ta inte åt er! Det finns förmodligen en anledning till kommentaren, oftast beror det på svartsjuka eller liknande.
   Men snälla, det jag vill säga är att om det är något man vill ha sagt så måste man kunna stå för det, annars är det bara att hålla det för sig själv. :)
Picture

Lista

25/10/2010

0 Comments

 
Att göra i veckan:

  • Städa rummet
  • Putsa fönster (välbehövligt!)
  • Skriva läsjournal
  • Läsa bok
  • Skicka in bild till skoterkortet
  • Räkna matte
  • Rita OnePiece mönster
  • Göra fotouppgift
  • Träna piano
  • Yoga/träna/sola?
Picture
 
   Nu har jag redigerat lite bilder och uppdaterat lite i min medieblogg. Så ni får gärna gå in och kika om det är någon som vill det.
Picture

Helgen

24/10/2010

0 Comments

 
Fredag: När vi kom tillbaka från finland så var jag hem en sväng och duschade, åt en Billys och umgicks sedan med några härliga brudar.
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Lördag: Satt hemma, kollade när Olle meckade i bilen, for till Kalix, åkte med Sanna, John, Linnea och Juppi, var med Moa och gänget ett tag, sen åkte jag lite med Olle innan vi for tillbaka mot ön för att sova. 
Picture

Suomi

24/10/2010

0 Comments

 
   När vi slutade skolan i fredags så kom Maria och hämtade mig och Linnea, sen hämtade vi upp Josse och begav oss mot Finland. Hittade inte särskilt mycket. Bara en liten söt kjol som jag köpte.
 Den ser ut så här:
Picture
Picture
 
Någon gång i mitt liv ska jag färga tillbaka till denna färg i mitt hår!:
Picture
Mobilkvalla...
Picture
Picture
Picture