Picture
För mig är det ofattbart. Hur en människa kan göra så mot en annan. Någon man älskat eller fortfarande älskar. Hur man kan göra något som kan såra en människa så djupt. Dölja det. Och sen när det väl kommer fram, stå och ljuga om det rakt upp i ansiktet på den andre. Även fast man vet att den andre har rätt, att det är sant, att man verkligen har gjort de som den andre påstår. Så står man och ljuger om det och nekar till allt. Så fruktansvärt fegt att inte ens kunna stå för vad man har gjort. Idiot kallas det. Liksom de flesta killar här i världen..

Picture
 
..for help.
Picture
Picture

Order

25/11/2010

0 Comments

 
   Skickade iväg en liten beställning igår.
Picture
Picture
Picture
 
   Har inte hänt så mycket sen sist. Vanliga skoldagar, tränat lite och sett två filmer med mamma, "Law abiding citizen" & "Inhale". Vi har även haft matteprov, tror de gick hyfsat bra, men nu måste jag hinna räkna 2-3 kapitel, göra 2 kapitelprov och nationella på ca 3 veckor.. Kommer bli tungt!
   Och igår hade vi öppet hus på skolan från 17-20 så då får vi vara lediga idag. Men hurtig som jag är så stiger jag ändå upp kl 06.30 för att fara på manhem och ha bild. Vi får ju inte ha det på skitskolan jag nu går på...
Picture
 
   Pumpat idag. Efter det for jag med Kalle hem till Sandra för att gratta henne på födelsedagen.
Picture
Grattis på födelsedagen babe! Love you 
Picture
 
   Vi har jobbat med våra dvd-omslag hela dagen idag. Jag blev för ovanlighetens skull väldig nöjd.
Picture
Picture
   Sen var jag med mitt söta lilla födelsedagsbarn Sandra Rönnqvist på myggan och lunchade, en halv kycklingtoast.
 
   Samhällsprovet avklarat! Gjorde de i fredags och tror att det gick riktigt bra faktiskt, det känns som att jag kunde det mesta iaf. Efter skolan for jag hem en snabbis sen direkt till Sandra för att fixa inför födelsedagsparty. Det blev riktigt lyckat!
   Lördag spenderades hos Kalle där det bara chillades, sågs lite film, pratade, flottade och umgicks. Och igår, söndag, var jag bara hemma och gjorde ingenting.
Picture
 
Beslutsångest.. Vill i princip ha alla men då går inte min ekonomi riktigt ihop..

                                  HJÄLP MIG!
Men är liiite mer intresserad av 3,4,9,13,23,24 än de övriga. Men jag har ju ändå inte riktigt råd med 6st...
Picture
 
Feels good, most of the time..
Picture
 
   Body Pumpat idag, fick åka en stor gul traktor hem till storön sen igen med Kalle, det är ju inte varje dag det händer.. Här hemma hade mamma gjort en jättegod biff med bambuskott och vattenkastanjer måltid. Sen var det meningen att jag skulle plugga samhälls, men tror ni de gick?! näe. Jag och plugga går inte riktigt ihop. Jag gör det jag kan och hoppas på det bästa istället. 
Picture