Har varit på världspremiären av Harry Potter och dödsrelikerna del 1 idag, med Sandra och Emilia. Jag tyckte att den var jätte bra, det enda var att slutet blev lite konstigt i och med att det bara var hälften av sista boken. Andra delen kommer väl någon gång nästa höst skulle jag tro. Vad ska jag då göra när det varken kommer fler böcker eller fler filmer?! =(
Picture
 
lite från min spellista just nu:
Picture
 
   Slö dag, men har ändå hunnit med mycket. På skolan har jag i princip bara sovit, vi skulle se och analysera en film  "Gladiator" men det var någon sån här från jätte långt tillbaka om en massa svärd och grejer, svin tråkig, så jag sov störta delen av filmen.. Sen fick vi sluta, men missade tidiga bussen hem med bara någon ynka minut så gick in till stan istället och besökte min mormor och morfar. Där blev jag bjuden på festis och en väldig massa pepparkakor. Och innan jag åkte hem med mamma så gick jag ett litet ärende på tygaffären åt min bror. 
   Hann äta middag och sova i drygt en timme sen bar det iväg på yoga. Hela tiden jag är där önskar jag att det ska vara slut, att jag ska få fara hem (samma som med all annan träning). Men sen när man väl kommer hem är det så jävla skönt! Förutom träningsvärken, att jag knappt kan röra mig sen Body Pumpen, och värre lär det ju bli imorgon..
Picture
Picture
 
Picture

   Har inte varit på Body Pump på över 1,5 år. Men tro det eller ej så märktes det faktiskt inte så där extremt mycket, jag orkade mer än jag trodde, miskade bara något på vikterna sen jag var sist. Det kommer jag nog förhoppningsvis träna ikapp rätt fort. Hoppas jag. 
   Det var då extremt skönt iaf, och ännu skönare kommer det bli imorgon när jag kommer hem från Yogan. Nu SKA jag verkligen försöka satsa på att börja träna.

   Efter pumpen så skjutsade Kalle mig till Sandra, satt där och snackade ett tag sen la vi oss i soffan som två ugglor och glodde på "Ung & bortskämd". Har umgåtts med henne hela helgen också, har verkligen saknat det. Men nu hoppas jag att vi ska försöka börja umgås lite mer! :)

Picture
 
Picture
   NU FAN SKA JAG BÖRJA TRÄNA!! Det har jag sagt länge, skulle börja när löjfisket var slut, men har kommit så mycket i vägen så jag inte har kunnat. Har bl.a. varit sjuk. Men nu jävlar. Ikväll ska jag på en Body Pump pass i en timme, sen imorgon ska jag på Yoga och kanske gymma lite på onsdag morgon (om jag får med mig någon), eftersom vi inte börjar förrän 10 och jag är på skolan före 8. 
   Sen måste jag träna lite samhälls också (plugga), har prov på fredag och jag fattar ingenting.. Jag kommer ha fullt upp denna vecka känner jag..
Picture
 
    Idag har vi fått gå ner på stan och fota lite. Jag, Sandra och Sanna var i en grupp. Vi skulle fota entré dörrarna, hissen och rulltrappan i gallerian, plus en rondell och ett övergångsställ, uppgiften var att fota rörelse. Det var ganska roligt faktiskt. Sen har vi bara laddat in bilderna, redigerat och uppdaterat mediebloggen lite.
Så kika gärna in genom att klicka på bilden!
Picture
Picture
 
  Så här ser det ut nu när jag fått allt som ska vara på väggarna på plats.
Picture
 
    Får ligga hemma i sängen och göra ingenting ikväll också, som vanligt.. Hade tänk börja träna idag, fara på yoga. Men det fick jag inte för min mamma, såg tydligen för hemsk ut i halsen. Min ena körtel sväller upp lite till och från och nu ser den ut ungefär som en hålig stor boll. Ska gå och prata lite med skolsköterskan imorgon, fråga om det är farligt att träna när man har så, och om jag behöver äta penicillin för att det ska gå över osv.

    Men jag har fått gjort bort lite saker här hemma iaf. 
  • Fixat bild och namnteckning till skoterkortet så det är redo att skickas in (borde ha gjorts för ett halvår sen)
  • Fyllt i retursedeln till skorna jag ska skicka tillbaka samt tejpat paketet så det är packat och klart för att returneras (borde ha gjorts för två veckor sen)
  • Äntligen fått mamma till att kolla upp ang. körkort och handledarutbildning och mailat om det (borde ha gjorts i februari när jag fick börja övningsköra egentligen)
  • Mätt ut var pappa ska skruva upp mina hyllor på väggen (borde ha gjorts för ett halvår sen när jag gjorde/köpte dom)

    Man kanske tar och far på ett Body Pump pass imorgon kväll om jag inte är så sjuk och om skolsköterskan sagt att det inte är farligt.. ? sugen
Picture
 
  Tror allvarligt talat att jag har gjort mer idag än vad jag har gjort på hela lovet. Jag vaknade kring 10 och satte genast igång att börja städa mitt rum. Plockade upp skräp, saker, vek ihop och hängde upp kläder och dammsög. Och innan jag kunde sätta ut sängkläderna på vädring så var jag tvungen att sopa/skotta bort all snö från balkongen, och de var ju inte lite heller kan jag meddela. Var helt slut efter allt snöskottande, så mycket har jag inte ansträngt mig på länge. Sen putsade jag mina fönster (välbehövligt), har nog inte blivit putsade på väldigt många år... Har även tvättat två maskiner smutstvätt, och sedan renbäddat och dammtorkat i rummet. 
   Jag är stolt, det är så fint nu. Men får se hur länge jag kan hålla det såhär städat.. Onsdag kanske?!


   Här är några bilder på hur det ser ut nu, inte klart, ska upp några hyllor och tavlor/foton också och lite annat små pyssel.
   Allt detdär hann jag göra på fyra timmar, för klockan 2 kom Moa och hälsade på. Länge sen vi umgicks bara hon och jag, saknar det. Vi pratade en massa och sen hjälpte hon mig att bleka bort utväxten (även det välbehövligt).


   Lite före- och efterbilder.
   Senare, efter middagen åkte vi upp till Kalix med Kalle. Vi medieelever skulle samlas vid kyrkan kl 18.00 för mörkerfotografering. Spännande. Men ingen hade meddelat mig om att det var ca -18°c så jag hade inga vantar och bara jeans på mig.. SVIN KALLT! jag trodde allvarligt att jag skulle frysa ihjäl. Nä men som tur var så fotade vi bara i ca en timme. Men det far faktiskt riktigt roligt, endel bilder vart jätte häftiga.
Picture
 
  Var på relaxen igår med Sandra och Jonne och en massa annat folk. Det var riktigt roligt.
Mamma kom hem igår från London också. Med sig hade hon några fina presenter åt mig. Jag fick ett linne, ett skit snyggt halsband som jag velat ha länge och en parfym.
Picture
Picture
Picture