Igår morse åkte jag ut till stugan med mamma och pappa. Har varit här sedan dess. Vi har spelat alfapet (på riktigt), ätit god mat, löjrom, sett tv, spelat frågespel och lite annat. Jag har dessutom äntligen fått gjort bort intervjun med mamma till "la familia" -uppsatsen. 
Vaknade halv åtta i morse av att det var svinkallt så bad pappa göra upp en brasa. Efter det har jag ätit lite frukost bestående av ägg, macka och varm oboy. Det är jättefint väder idag, strålande sol och spegelblankt på havet. Trots det fina vädret ska jag sitta inne och skriva på la familia så jag får det färdigt. För ikväll kommer min älskling hem från Laxede där har har varit sen i måndags med min bror och arbetat. Nu ta tag i skrivandet! 
 
Andra dagen på lovet. Jag har nästan lite ångest eller vad man ska kalla det. Känns som att lovet snart är slut och jag har inte gjort någonting, även fast inte ens halva lovet har gått.. Konstiga känslor!
Nåja, nu ska jag iaf lägga mig i soffan, slå på några avsnitt DH och käka mexicanasoppa, detta är min frukost. Sen kanske man tar och städar, eller något sånt tråkigt?