Picture
Har kommit hem från fick helvetet för ett tag den. Det blev 3h 45min idag. Måste bara stå ut fem veckor till. Men om man tänker på pengarna så är det lätt värt det. Har kommit på att jag ska köpa en skoter för löjpengarna tillsammans med några pengar jag har på ett sparkonto i vinter. Sen mot slutet av våren så säljer jag sen och när det börjar närma sig sommarlovet så köper jag mig en helt egen liten vovveplutt. Jag längtar!


Nåja, dagen har gått hyfsat snabbt eftersom vi har haft karaktär hela dagen. Fått leka lite i PS, fixa mediebloggarna och så har jag gjort klart min logga. Ca 1,5-2 h innan vi slutade började jag känna att jag fick ont i halsen. Blev värre och värre och nu är körtlarna jätte uppsvällda och jag kan knappt prata eller dricka för att det gör så ont. Hur ska detta gå? Lagomt perfekt att bli sjuk till löjfisket också...
Och kan inte äta upp kinamaten som jag har kvar  :(
Picture
 
Har designat klart min logga idag. Blev faktiskt nöjd. 


Och för er som inte ser det: det står för Hilda Bergdahl. Hilda skrivet med bokstäver och Bergdahl är i form av en uppåt och en neråt kurva, liksom ett berg och en dal :)
Picture
Här är länken till min medieblogg, där jag bl.a kommer använda loggan mycket. mphildabergdahl.weebly.com
Picture
 
Picture
Idag har jag och min älskling varit tillsammans i ett helt år. Förstår inte att det kan ha gått så fort.
Firade det med att fara till Kalix och köpa hem kinamat. Sen gick vi över till Olle och Malin och grillade pinnbröd och spelade lite guitar hero. Efter det värmde vi kinamaten och satt oss i soffan framför Harry Potter och halvblodsprinsen. 
Nu sitter vi bara och äter chips och dipp medan vi ser på valvakan (det enda som är på tv).
Picture
 
Igår fyllde Olle 21 år. Började dagen med att gå över gräsmattan hem till han och Malin på tårtkalas. Senare for jag och Simon hem till han och åt middag och sen hem till mig igen. Resten av kvällen/natten spenderades hos grannarna.
Picture
 
Picture
Mitt öga som jag fotat och redigerat lite.
Picture
 
Detta lyckades min lilla Ottis med i morse. Hon hade knutit fast sig själv runt en stolpe när vi skulle hämta in henne.
Picture
Hur fan går det där till?!
Picture
 
Sitter hemma framför tvn första gången på väldigt länge en fredag kväll. Ska väl försöka ta mig till Kalix på nå tag om det går. Dagen har gått bra, men fick skrivkramp efter samhällslektionen för skrev typ 50 sidor om nå politik och tjafs. Sen vi sluta har jag bara suttit här hemma och inte gjort någonting alls. Somnade till ett litet tag på soffan också..
Picture
 
Eller så inte..


Men det är faktiskt ganska intressant allt dethär med debatter osv, när man väl fattar vad dom säger. Var på den andra debatten i mitt liv i morse. Den första var jag på förra veckan. Senare idag befann sig politikerna på skolan så vi fick gå runt och mingla, och skulle ställa några frågor till dom. Det var lite intressant vad man fick till svar faktiskt. 


Sen fick vi sluta. Behövde inte ha någon svenska, eller vi fick göra det hemma istället om vi ville. Åkte med mamma så jag kom hem typ 5 timmar tidigare än om jag skulle ha åkt med halv 4 bussen. Har även lyckats få ihop en nyhetsartikel så är rätt stolt över dagens prestationer. 
Nu kan jag sova gott :)
Picture
 
Köpte ett gult graffiti nagellack idag. Testade det lite, men blev väl inte lika snyggt som jag hade tänkt mig..
Picture
Picture
Picture
 
Nu har jag skickat iväg mitt personporträtt som jag alldeles just fick skrivit klart. Nu har jag bara sisådär 100 skrivuppgifter kvar.. och lite till. Bland annat så måste jag räkna en massa matte. Fick min geekräknare idag ;)

Picture
Picture
Lite små klumpig..
Picture