Fan vad ångest jag har över att dagarna går så fort. Lovet är redan snart slut och det har ju inte ens börjat. Jag har inte hunnit med något annat än att göra skolarbete i princip.. Det känns fan inte bra. 

Igår var jag en sväng till Kalix iaf och hämtade ut mina nya skor, var en liten sväng med Sandra också och köpte tre nya nagellack. Så igårkväll till finalen av top model sverige gjorde jag ett fotbad och sen målade jag både tå- och fingernaglarna med de nya lacken, vilket blev himla fint :) Och idag när jag skulle hämta posten tog jag på nyskorna och det råkades bli en lite längre promenad än till postlådan, slutade med att jag gick ett varv runt byn. Och jag konstaterade att skorna var väldigt sköna.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det upp till Kalix för att se om det finns mer mat i Jimmys kylskåp än vad det finns i vårat.. ;)
 
Aldrig får man ha lov. Alltid är det en massa skoljobb som ska ta över så man inte får vara ledig. Ja det är ju som vanligt.. Usch. Jag har suttit i två timmar snart med svenskan och har ännu väldigt mycket kvar.. Skulle vilja ta en paus, men känner att jag aldrig kommer ta mig tid att göra det färdigt isf. Nä, nu måste jag återgå! 
 
Hejsan hejsan! Nu har jag påsklov och skööööönt är det. Skärtorsdag och långfredag har redan passerat. Torsdagen spenderades på hotellet, först i relaxen sen nere i nattklubben, väldigt rolig kväll! Och sen på fredag började jag dagen med att gå till Ica och köpa mat och överraska Jimmy med en rejäl bakisfrukost. Sen gjorde vi inget speciellt. 

Nu ligger jag i sängen. Efter jag skrivit klart detta så ska jag väcka min älskling som ligger här bredvid och snarkar. Då tar vi skotern ut till stugan en sväng. Sen bär det av hemåt för att fixa sig och fara till Nikkala till Jimmys stuga och efter det blir det att göra någonting utav denna kväll. 
 
Har testat mitt nya smink litegrann och älskar det. Rouget var jättefint och även läppstiftet. Trots att jag aldrig brukar använda läppstift för att jag inte alls tycker att jag passar i något annat än nudefärgade läppar, så tyckte jag att det var jättefint.
 
Tänkte visa lite av sminket jag hade beställt. 
  • Rouge - Lancôme - Blush Subtil - Rose Boisée
  • Mascara - Lancôme - Hypnose - Svart
  • Foundation - Lancôme - Teint Miracle - 04 Beige Nature
Skrev till Kicks kundservice om att det läkt ut foundation, så dom skulle skicka mig en ny. Sådan service gillar jag!
  • Ögonfransböjare - Kicks Tools & Accessories - Silver
  • Pennvässare - Clinique - Ljusgrön
Eftersom min ögonfransböjare varit borta ett bra tag nu och min pennvässare är kass så tänkte jag att det är dags att köpa nytt.
Denna fina gåva fick jag eftersom jag beställt för så mycket från Lancôme. Den innehåller:
  • Necessär - Lancôme - Ljusrosa
  • Mascara - Lancôme - Hypnose Drama - Svart
  • Ansiktskräm - Lancôme - HydraZen Dagcreme
  • Parfym - Lancôme - Trésor Midnight Rose
  • Läppstift - Lancôme - Rouge In Love - 379N
  • Ögonpenna - Lancôme - Crayon Khôl - Svart
Allt i miniformat.
 
Idag vart det inte mycket skola alls, ungefär en halvtimme/timme engelska. Efter det har jag bara varit hemma med goGöte. Fick ett paket i brevlådan från Kicks, med massa smink. Men tyvärr hade min foundation läkt ut en massa i förpackningen eftersom korken inte var tillräckligt fastskruvad... :/ 
 
 
Nu är det inte många dagar kvar innan påsklovet. Onsdag imorgon, då går man till 11.20 ungefär sen bara torsdagen kvar. Sen har jag PÅSKLOOOOV! :D Och vet ni vad som kommer efter påsklovet?! Jo, vi ska till Stockholm alla medie och frisör 2:or. Massvis med studiebesök och rantandes överallt. Därför har jag beställt mig ett par nya skor. Blev ett par reebok easytone plus vive, hoppas dom kommer komma till användning! 
Sitter och försöker bestämma mig om jag ska orka dra mig mot Kalix för ett body pump pass, eller inte. Var på spinning/bodypump i söndags och har inte varit sedan dess, och far jag inte idag blir det nog inte förrän någon gång nästa vecka. Imorgon ska vi fixa lite i mitt hår och sen är det påsk och allt detdära så kommer nog ha fullt upp!