Less på detta skitväder.
Picture
 
Har varit till Ikea/Happis/Finland idag, med mamma och pojkvän. Har inhandlat en massa täcken, kuddar, sängkläder och sådant, vilket gick på över 3.000 kr. Nu fattas bara sängen, men det ska vi och kika på imorgon så får jag hoppas att dom har någon hemma ifall jag hittar någon jag vill ha, annars blir det att beställa och måsta vänta på leverans.. :P
Picture
Påslakanset     x2
Örngott           x4
Dra-på-lakan    x1
Kudde              x6
Täcke              x2


Hade tänkt köpa andra täcken, de som lät bäst för mig på internet, de var typ nå duntäcken i värmegrad 3. Men de kändes inte alls så sköna i verkligheten som de lät så hittade istället ett jätteskönt syntettäcke för ungefär halva priset. Så vart billigare än jag trodde :D

Ohhh så skönt det kommer bli! ;)




Var även ute efter ett hårt solglasögonfodral, som jag hittade på gina :)
Picture
Kom bara hem med nödvändiga saker, precis allt jag hade tänkt köpa också :)
Picture
 
Nu är väl de flesta betyg inskrivna (även fast jag tror att några till borde komma snart..) och jag är mycket nöjd. Utan att plugga ihjäl mig så har det ändå lyckats gå väldigt bra för mig detta år. Själv skulle jag säga att jag har slappat väldigt mycket detta år, ...men ändå inte. Trodde iaf inte att jag skulle få så bra betyg i så många kurser. Så jag är både nöjd och stolt! :)
Picture
Klart att nog hade jag gärna velat ha ett MVG i engelska också ;-) (med tanke på att jag ska läsa B också, kanske t.o.m. ännu mer) men jag har inte alls kämpat för att få högre än VG och har dessutom varit borta alldeles för mycket.. :))
Picture
 
Efter att ha suttit och gjort nationella i matte B i 4-5 timmar igår så tog jag sommarlov! Firade det med att inte göra någonting alls.. Spelade lite kubb. Men blir väl att fira idag eller på fredag istället ;)


Började sommarlovet med att stiga upp 06.30 för att ta mig en dusch, se lite vakna med the voice, fixa mig, äta och sedan sticka till Luleå en snabbis med Sandra, Ira och Sara. Ska förhoppningsvis få med mig ett par skor hem (är därför jag kommer med, endast), om dom nu inte är slut.... hoppas inte!! :( :)
Ska iaf försöka vara tillbaka i Kalix innan 1, då blir det att fara med Nisse och tvätta ch vaxa båten så den blir klar för sjösättning. Och ikväll måste man iväg och se balen (inte för att jag klagar;)) för Kalle och Natta ska bl.a. gå, och även flera andra man känner, så jag kommer finnas där med kameran som vanligt :)
Picture
 

1. Unknown

Picture

2. Himlen är oskyldigt blå

Picture

3. The Green Hornet

Picture
Alla tre är riktigt bra filmer som jag tycker att ni ska se. Verkligen sevärda kan jag då säga!
Picture
 
Jag är jättenervös för hur provet kommer att gå imorgon. Känner att jag inte alls är det minsta säker på min sak. Men jag försöker tänka positivt. Och det är trots allt det sista jag måste göra på skolan innan sommarlovet!! :D (har någon inlämningsuppgift att skicka in också, men det gör jag hemifrån). 

Funderar på att tvätta och vaxa båten imorgon så den är klar för sjösättning så man förhoppningsvis kan ta sig ut till stugan imorgonkväll eller på onsdag :) Fyfan vad skönt att ha sommarlov snart alltså! Jag kommer steka som tusan i sommar ;) och INTE sova bort hela sommaren som den förra....
Picture
 

Onsdag

Har hjälpt Jimmy att tapetsera hans nya rum och fixa lite där. Var riktigt roligt faktiskt att tapetsera förutom när det inte gick som det skulle ;) men nu kan vi det iaf! Blev jätte sugen på att tapetsera i mitt rum i stugan och göra om lite där så det blir fint. Eftersom jag mest troligt och förhoppningsvis kommer spendera mesta delenen av sommaren där, och många somrar till. 

Torsdag

Tapeterna sitter på plats och sängen har burits in, några tavlor sitter på väggen och första natten ska spenderas i det nya rummet. :)) Cyklade in till stan en sväng och solade lite också innan vi la oss i sängen och såg på Himlen är oskyldigt blå

Fredag

Amerikanarna kommer på middag! Vi har taggat hela veckan innan för denna dag, då vi ska måsta prata engelska med våra släktingar som kommer på besök från USA. Jag (och de flesta andra) var jätte nervösa över att prata engelska och det var jätte stelt till en början och vi sa ungefär bara yes,no,I don't know osv på allt de frågade. Men det tog sig vill jag lova. Kvällen slutade med att vi ungdommar tog med oss Emily (våran småkusin, 22år) och for på bowlingen en timme, sen tillbaka till Storön och svamlade på och spelade fyllespel. Riktigt roligt, och vi pratade jätte mycket engelska med henne och försökte lära henne lite svenska också. Det känns som att jag lärt mig mycket bara under deras lilla besök. Jag känner mig mycket säkrare på att prata iaf.

Lördag

Pelle (farbror) hade sitt 50års kalas här i Storön. Vi fick prata ännu mer engelska, äta jättegod smörgåstårta och nästan bli mosade av ett tält.... Det blåste så fruktansvärt mycket så partytältet (ett enormt partytält) lossnade från sina fästen och kom rullande mot oss (mig, Olle och Jimmy) som satt i hammocken. Vi blev livrädda att få ett såntdär järnrör som håller upp tältet genom oss. Så vi tryckte oss bakåt så mycket vi kunde och tältet kom med en enorm kraft mot oss men som tur var hann stanna innan det nådde oss. Men det var lite av en nära-döden-upplevelse
Efter kalaset for vi till Jimmy och såg Unknown. Mycket bra film. 

Söndag

Vaknade av att solen lös in genom fönstret så jag tog täcket och gick ut och la mig på altan i solen ett tag. Senare på dagen for jag och Jimmy ut till stugan med mamma, pappa, Olle och Malin. Vi såg BB, spelade kort, åt god mat, bastade och badade i havet. Väldigt chill kväll alltså.
Och en sak måste jag säga FYFAN VAD BRA ATT SIMON VANN BB!!! Har hejjat på honom sedan första dagen. Men har aldrig riktigt velat tro på att han kommer att vinna, för då brukar det aldrig bli så. Men det blev som jag (och många andra) ville iaf!! :D

Måndag

Sveriges nationaldag. Hemkommen från stugan och dagen har bestått av matteplugg inför nationella imorgon.. Känner mig verkligen inte redo. Känns som att jag inte kan någonting. Amerikanarna har varit förbi en sista gång innan dom åker vidare. Det har varit jätte trevligt att ha dem här och hade gärna velat att de hade stannat längre. Men jag får försöka hålla kontakten med dom och förhoppningsvis fara dit och hälsa på någon gång. Det kommer jag säkert att göra, så fort jag har råd och fyllt 21 ;) 
Picture